Yok artık! Yeşim Ceren Bozoğlu’nu tanıyamayacaksınız

O Hayat benim dizisinde Nuran karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu yeni haliyle tabiri caizse yok artık dedirtti. Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yeni hali sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. İşte yok artık diyeceğiniz Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yeni hali.

Yok artık! Yeşim Ceren Bozoğlu’nu tanıyamayacaksınız

Hızlı bir kilo verme sürecine giren ve sosyal medyadan deneyimlerini paylaşan Yeşim Ceren Bozoğlu, takipçilerini motive etmek için önerilerde bulundu.

Yeşim Ceren Bozoğlu, kendisi gibi kilo vermeye çalışan takipçilerini de motive etmeyi ihmal etmedi.

Yeşim Ceren Bozoğlu dev sosyal medya platformu Instagram’dan kilo verme süreciyle ilgili notları paylaştı yetinmedi, takipçilerinin yaptığı paylaşımları da kendi takipçilerine ulaştırdı.  Yeşim Ceren Bozoğlu kendisine gelen şikayetler üzerine ise açıklamada bulundu. 'Sağlıklı Yaşam' motivasyonunun araya giren küçük disiplinsizliklerle düşmesi üzerine uzun bir yazı kaleme alan Bozoğlu şunları söyledi:

"İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin. Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim."

Olaylı biçimde ayrıldığı 'O Hayat Benim' dizisindeki Nuran rolü için tam 30 kilo alan Yeşim Ceren Bozoğlu, kaldığı zayıflama merkezinde 21 günde 7 kilo vermiş.

Kaynak: Diyarbakır Söz