Yunus Günce'nin adı Artık Survivor Yunus! Survivor 2016 yarışmacı kafilesi oluşturuldu

Dünyanın en çok izlenen zorlu yarışma programı Survivor; Türkiye 2016 seçimleri tam gaz devam ediyor, gözler Acun'a çevrildi. Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan Survivor 2016 kadrosu yavaş yavaş yerine oturmaya başlarken, yeni sezon yarışmacılarının açıklandığı şu günlerde 3. ismin de Yunus Günce olduğu söylemleri Acun Ilıcalı tarafından onaylandı. Acun Ilıcalı Survivor kadrosunu açıkladı mı? Survivor 2016 kardorunda yarışacak olan Yunus Günce kimdir? Ünlüler gönüllüler kimler?

Yunus Günce'nin adı Artık Survivor Yunus! Survivor 2016 yarışmacı kafilesi oluşturuldu

Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan Survivor 2016 kadrosu yavaş yavaş yerine oturmaya başlarken, yeni sezon yarışmacılarının açıklandığı şu günlerde 3. ismin de Yunus Günce olduğu söylemleri Acun Ilıcalı tarafından onaylandı. Acun Ilıcalı Survivor kadrosunu açıkladı mı? Survivor 2016 kardorunda yarışacak olan Yunus Günce kimdir? Yunus Günce nereli?  Yunus Günce'yi tanıyalım

Survivor'a katılacak olan üçüncü isim de belli oldu! Ekranların ve müzik dünyasının sevilen ismi Yunus Günce de bu sezon Survivor kadrosuna katılacağı kesinleşen üçüncü isim oldu. İşte tüm detaylar...

Dj'likten oyunculuğa, sunuculuktan stand up gösterilerine kadar bir çok alanda milyonların sevgilisi olan Yunus Günce, dünyanın en zorlu yarışması Survivor'un yeni sezondaki kadrosunda yer alacağı kesinleşen üçüncü isim oldu.

SOSYAL MEDYA'DAN AÇIKLADI

Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Yılmaz Morgün ve İbrahim Yattarayı açıkladı. Ilıcalı, yeni yarışmacı Yunus Günçe'yi de sosyal medya hesabından açıkladı.

2016 SURVİVOR'DAKİ ÜNLÜ İSİMLER!

2016 Survivor kadrosuna Yılmaz Morgül ve İbrahim Yattara dışında, Ayşegül Melisa Doğan, Kerem Bursin, Tuğba İldiz, Yasemin Allen, Özgün, İnci Satır, Selin Şekerci, Gökhan Tepe, Dilara Gönder, Oğulcan Engin'in dahil olabileceği tahmin ediliyor.

Yunus Günce kimdir?

Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benimadlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz