Görüş Bildir

Yüreğine sağlık Hülya Avşar, büyük kadınsın!

Yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar, kardeşinin koleksiyon tanıtımına katılırken, kimsesiz bir adamın yanına gelip çorba parası istemesi üzerine, hayranlarıyla para karşılığı fotoğraf çektirdi ve 100 TL toplayarak ihtiyaç sahibine verdi. Güzel yıldızın bu hareketi çevredekilerden takdir topladı. Hülya Avşar’ın sadece yüzü değil gönlü de güzel, ayakta alkışlanacak hareket, yorumları yapıldı.

Yüreğine sağlık Hülya Avşar, büyük kadınsın!

Hülya Avşar, iki gün önce kız kardeşi Helin Avşar’ın internet üzerinden satışa çıkacak koleksiyonunun tanıtımına katıldı. Milliyet Cadde’nin haberine göre; Kapıda yanına gelip “Hülya Abla bana bir çorba parası verir misin?” diyen kimsesiz adamın ceplerini “Benden fazla paran varsa vermem bak” diyerek karıştıran güzel sanatçı, 3 TL çıkması üzerine Robin Hood’a özendi.  Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarından yardım parası toplayan güzel yıldız Avşar kızı, birkaç dakika içinde kimsesiz adama 100 TL verdi.

REKLAM FİLMİNDEKİ “ANNAAĞ” SÖZÜ

Akabinde mekana giren sanatçı, kardeşinin hazırladığı koleksiyondan bir elbise giyerek mankenlik yaptı. Çok heyecanlandığını belirten Hülya Avşar, “Muazzam bir şey, fakat mankenlik kolay değilmiş. Elim ayağım birbirine dolandı” ifadelerini kullandı. Hülya Avşar, oynadıkları Reklam filminde kızı Zehra’nın ‘Annaağ’ sözünün eleştirilmesiyle ilgili ise “Zehra’ya koçluk yapmaya çalıştım ama zorlandım. Zehra hep öyle söylüyor. O yüzden anormallik hissetmedim” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi