Görüş Bildir

Zuhal Topal'la Hanife, Gökhan'a bir konuştu pir konuştu

Zuhal Topal'la nın gelin adayı Hanife uğruna sinir krizi geçirdiği adayı Gökhan'ı yerin dibine soktu. İşte o anlar

Zuhal Topal'la Hanife, Gökhan'a bir konuştu pir konuştu

İzdivaç programlarının en ünlü gelin adaylarından olan Zuhal Topal'la gelini Hanife, gün geçmiyor ki bir vaka şlesin. Sinir krizi geçirmeler, programı terk etmeler, taliplerini azarlamalar derken, son olarak eşimi buldum dediği Gökhan ile de arası açıldı. Kendisinin aklınn bir başkasında olduğunu iddia eden Gökhan, Hanife'nin canı yayında sinir krizi geçirmesine sebep olmuştu. 'Bu kez oldu' diyen müzmin gelin Hanife, Gökhan'ın ithamları sonrasında kendisi ile de ilişkisini sonlandırmış aayışlarına devam etmişti.

Ancak dün yayınlanan Zuhal Topalla'da Gökhan Hanife'den bir şans daha istedi. Canı yanan Hanife ise açtı ağzını yumdu gözünü ve talibine demediğini koymadı. Programın dün yayınlanan bölümünde kendisinden bir şans daha isteyen Gökhan'ı herkesin içinde rezil eden Hanife, "Benim yaşadığım sorunları tetikleyen insan. Samimiyetsiz. Duygularının gerçek olduğuna İnanmıyorum. Kendisini insanların gözünde iyi göstermek için bunu yapıyor. Sen beni sevmiyosun. Ben de seni sevmiyorum zaten. Tek sevenim benim sevenim olsun. Şevkin kırılsın zaten. Olduğun yerde kal, ne ileri ne geri. Seninle aynı cümle içinde bile anılmak istemiyorum" diyerek, talibini geri çevirdi.

BU SÖZLER ÜZERİNE SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Birbirlerini tanıma yolunda olan Gökhan ve Hanife, yaşadıklarını canlı yayında anlattılar. “Bir sabah kalkıyorum hayatımı bileştireceğim insanın resimleri, arkadaş bile olsalar, farklı yerlerde. Bu tarz şeyler bana ters” diyen Gökhan’a Zuhal Topal’ın; “ Mehmet ve Seda’nın ilişkisinde Hanife’nin konuşulmasından mı rahatsız oldun?” diye sorması üzerine Gökhan: “Sosyal medyadan yüzlerce mesaj alıyorum. Hanife’nin aklında başka biri olduğun söylüyorlar. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. Ben de Hanife’nin aklında başka biri olduğuna inanıyorum” sözlerinin ardından Hanife, gözyaşlarına boğuldu. “Ben sana her şeyi anlattım. Şimdi geldin yüzüme vuruyorsun” diyen Hanife, sinir krizi geçirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir