Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan aşkında son dakika golü yaşandı aşk bitti yapıpaydos

Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan aşkında sona gelinmişken yeni damat adayı da ortalığı karıştırdı.

Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan aşkında son dakika golü yaşandı aşk bitti yapıpaydos

Zuhal Topal'la glin adayı gün geçmiyor ki skandal bir olayla gün yüzüne çıksın. Reytiinglerinin düştüğü iddiaları sonrasında Haife'yi devreye sokan Topal, Bayhan'ın talip gelmesi ile zirveye oturmuştu. Gün gün kavga eden gün gün sarılarak ağlayan gün gün de kıskançlık krizine giren gelin ve damat adayı arasında bir soğuk savaşş daha yaşandı. Gelin adayı stüdyoda geri dön çağrısı yaptığı popstarın gelmemesi sonrasında adeta şok oldu. Gelmemesi sonrasında yaş sorunumuz olsa da ben oldukça olgun davrandığımı düşünüyorum derken, hislerinin de yalanından bahsetti. Sonrasında yaşananlar ise herkesi şaşırttı. 2 gündür stüdyoda olan Serkan isimli damat adayı da kendisine talip olunca başbaşa dakikalar böyle izlendi.

BAYHAN STÜDYOYA GELMEDİ

Yayına tek başına çıkan Hanife, "Bayhan’ın bugün stüdyoya geleceğine inanıyorum. İki gündür bekliyorum, gelmiyor. Buraya çok yakın oturuyor. Şimdi çıksa 5 dakika içinde burada olur. Bayhan’ı yayın sonuna kadar burada oturup, son kez bekleyeceğim” dedi.  Gergin bekleyiş sonrasında Bayhan’ın stüdyoya gelmediğini öğrenen Hanife, "21 yaşındayım, Bayhan 36 yaşında. Bir aydır birbirimizi tanıma yolundaydık. Bu süreçte yaşımın kat kat üstünde olgun davrandığımı düşünüyorum. Bayhan’ın söylediklerinin dışında hissettirdikleri de yalanmış” ifadelerini kullandı.

DAMAT ADAYI SIRAYA GİRDİ

Bunun üzerine Zuhal Topal, 2 gündür stüdyoda Hanife'yi bekleyen Serkan isimli bir adayın olduğunu söyledi. Talibiyle karşı karşıya gelen ikili önce birbirini istemedi. Bunun üzerine Topal, canlı yayında tüm loca adaylarını alıp dışarı çıkarak Hanife ve Serkan'ı stüdyoda baş başa bıraktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz