Görüş Bildir

Zuhal Topal'la izdivaçta evlenecekti! Hayalleri yıkılan damat hıncını Zuhal Topal'dan çıkaracak

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal ile izdivaç'ın sunucusu Zuhal Topal ve ekibi, sahte memur skandalı ile herkese rüsva olmuştu. Şimdi de şoförünü zorla ve tehditle sahte nikah memuru tuttuğu herkesi kandırdığı gerekçesiyle psikolojisinin bozulduğunu açıklayan damat Adnan İrişme, Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak şikayetçi oldu. Akabinde desahte nikah memuru olmaya tehditlerle itildiği için de Zuhal Topal'ın şoförü Halis Bozkurt2ta şikayet dilekçesini sundu

Zuhal Topal'la izdivaçta evlenecekti! Hayalleri yıkılan damat hıncını Zuhal Topal'dan çıkaracak

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal ile izdivaç'ın sunucusu Zuhal Topal ve ekibi, sahte memur skandalı ile herkese rüsva olmuştu. Şimdi de şoförünü zorla ve tehditle sahte nikah memuru tuttuğu herkesi kandırdığı gerekçesiyle psikolojisinin bozulduğunu açıklayan damat Adnan İrişme, Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak şikayetçi oldu.

ZuhalTopal'la izdivaç izle

Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı...

FOX ekranlarında gelin ve damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük edecek olan ünlü oyuncu Zuhal Topal, programında izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak!

Gelin, hayatınızın en güzel ‘hikayesini’  birlikte yazalım....

Bambaşka heyecanların ve samimi duyguların paylaşılacağı; en önemlisi ‘yalnız kalplerin’ buluşacağı programda, halkın içinden, gerçek hikayeler milyonlarla buluşacak…

Hafta içi her gün 16:30’da canlı olarak yayınlanacak olan “Zuhal Topal’la..” mutlu bir yuva kurmak isteyen gelin ve damat adayları ile mutluluğun kapılarını ardına kadar aralayacak!

Haftaiçi her gün Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşan, Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı Zuhal Topalla isimli izdivaç programının 20 Ekim 2015 tarihli yayınında ortaya çıkan sahte nikah memuru skandalı ortalığı karıştırmıştı.

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la İzdivaç’ta kandırıldığını ve tehdit edildiği iddialarında bulunan damat adayı Adnan İrişme, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi.

Yapımcı Zeynep Esra Peker, program ekibinden Aslı Kaprol ve Merve Polat'ı şikayet eden damat adayı Adnan İrişme, savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde şu açıklamaları yaptı:

"Sevdiğim kadın Nargila Hanımla tüm evraklarımızı hazırlayıp evlilik günümüzü aldık. Bize söylenen tarihte ben stüdyoda hazır bulundum. Gelini görmek istediğimde Nikahtan önce görme, uğuru kaçmasın dediler. Bunun üzerine büyük bir heyecanla oturduğum nikah masasında evleneceğim kişi olan Nargila Hanımın gelmediğini duyunca şok oldum. Stüdyonun kenarında bekleyen ekibe Nargileyi sorduğumda bana kaş göz işareti yapıp, sus sakın ağzını açma dediler. Önce bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Ama Nargila Hanım telefona bağlandığında şok oldum. Yayın bittiğinde beni düşürdükleri durumdan dolayı gururum çok incindi. Tüm aileme ve çevreme rezil oldum. Bu sebeple ağlamaya başladığım sırada ikinci bir şokla karşılaştım. Sahte nikah memuru olduğunu öğrendiğim Halis Bozkurt yanıma gelip üzülme, ağlama dedi. Daha Sonra bana ben nikah memuru değilim, seyircileri getiren şoförüm. Beni de bu yayına zorla çıkardılar dedi. Program çalışanlarına bana neden bunu yaptıklarını sorduğumda elimizde sana ait resimler var, seni tüm Türkiye'ye rezil ederiz diye tehdit ettiler. Ayrıca bu şikayeti yaparsam, ailemin başına kötü şeyler geleceğini söylediler. Bunun üzerine bir süre daha yayına devam etmek zorunda kaldım" 

Sahte Nikah Memuru Halis Bozkurt da Suç Duyurusunda Bulundu!

Haftaiçi her gün seyircisiyle buluşan Zuhal Topal'la evlilik programında nikah memuru olarak getirilen kişinin aslında programın servis şoförü Halis Bozkurt olduğu iddia edilmişti. Bu durum Halis Bozkurt'u tanıyan bir kişinin savcılığa şikayette bulunması ile kesinleşmişti.

Hakkında yapılan suçlamalar nedeniyle Çağlayan Adliyesi'ne getirilen Bozkurt, ifade vererek şu açıklamalara bulundu: "Stüdyoda programı izlerken ekip sorumlusu, rol icabı nikah memuru olmamı istedi. Ben de işimi kaybederim korkusuyla kabul ettim."

"Ben her şeyi bir oyun sandım. Beni ekranda nikah memuru olarak tanıttıklarını bilmiyordum. Ben, seyircileri stüdyoya götüren servis şoförüyüm. Bunu oradaki herkes biliyor. Zuhal Topal'ın da durumdan haberi vardı!"

"Zaten Zuhal Topal onaylamasa, beni ekrana çıkarmazlardı. Bu yüzden mağdurum. Eşim benimle konuşmayı bıraktı. Arkadaşlarım kahvede 'Bizim de nikahımızı kıy' diye dalga geçiyor. Rezil oldum. Hepsinden şikayetçiyim."

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976

Zuhal Topal Doğum Yeri: İstanbul

Zuhal Topal Burcu: Terazi

Zuhal Topal Boyu 1,72

Zuhal Topal Kilosu: 59

Zuhal Topal Göz rengi: Siyah

Zuhal Topal Eşi ve Kızı:Korhan Saygıner ve Lina

Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatrooyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir. Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü bitirdi.

Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aileadlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır ancak Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla Geniş Aile' yi bir arada yürütemediği gerekçesiyle bu diziden ayrılma kararı alsa da 71. bölümde diziye bir bölümlük katkıda bulunmuştur. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.

Dizileri:

Avrupa Avrupa : Nermin (2011-2013) TRT1

Geniş Aile : Şukufe 2011(71.Bölüm...) (Star)

Geniş Aile : Şukufe 2009-2010 (Kanal D)

Papatyam: Konuk Oyuncu 2009 (Star Tv)

Komedi Türk: Kendisi 2008 (Fox Tv)

Kaybolan Yıllar: Yonca

Tutkunum Sana: Suna 2006

Selena: Fitnat 2006 (Atv)

Arka Sokaklar 2006

Tarık ve Diğerleri: Kehribar 2006 (Stv)

Haylaz Babam 2005

El Bebek Gül Bebek: Teyze 2005

Avrupa Yakası: Konuk Oyuncu 2004

Sihirli Annem: Suzan 2003 (Kanal D)

Ev Hali: Mine 2002 (Show Tv)

Lahmacun ve Pizza 2002

Reyting Hamdi 2002

Çekirdek Aile 2000 (Kanal D)

Zehirli Çiçek 2000 Show TV

Dadı: Hostes 2000

Sevda Kondu: İlknur 1999 Kanal 6

Ruhsar 1997 (Kanal D)

Kurşun Kalem 1996

Yazlıkçılar 1996 (Star Tv)

Kara Melek 1996

Çiçek Taksi 1995

Palavra Aşklar 1995

Filmleri:

Suluboya: Zuhal 2009

Deli Deli Olma: Figan 2009

Yol Palas Cinayeti: Sacide 2004

Kirpi (film): Nergis 2009

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir