Görüş Bildir

3D Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı Gül, TRT'ye yaptığı ziyaretiyle ilgili fotoğrafları twitterdaki hesabından takipçileriyle paylaştı.

3D Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na (TRT) yaptığı ziyaret ve incelemeyle ilgili fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi twitterdaki hesabından takipçileriyle paylaştı. 3D yayın izlemek için 3D gözlük takan Gül, yayıncılık konusunda gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu belirterek radyodan geçmiş yıllarda dinlediği bir maçla ilgili bir anısını anlattı.

MAÇ SONUCUNU BİR GÜN SONRA ÖĞRENEBİLMİŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TRT'yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Twitterdaki hesabından takipçilerine ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşan Gül, geçmiş yıllarda radyodan dinlediği bir derbi maçıyla ilgili ilginç anısını anlattı. Cumhurbaşkanı Gül, "Bugün TRT'yi ziyaret ettim. TRT'nin 15 farklı kanaldan yayın yapabilme seviyesine ulaşması çok sevindirici. Bu ziyaret sırasında, iletişim teknolojilerinin hikayesini ortaya koyan müzenin açılışını yaptım. Bu vesileyle epeyce nostalji yaşadık. Bir zamanlar kulağımızı verip, bu radyodan haber ve maç dinlerdik. Hiç unutmam; bir gün Beşiktaş-Galatasaray maçını radyodan dinliyorduk. Galatasaray'ın kazandığı bir penaltı vuruşu öncesi frekans kayboldu. Hepimiz maçın neticesini ancak ertesi gün öğrenebildik" dedi.

ÇİZGİ FİLMDE ROL ALDI

Bir çizgi film için sanal stüdyoda kamera karşısına geçen Abdullah Gül, özel yayını izlemek için 3D gözlük taktı. Gül, "Tarihi radyo stüdyosunda Bülent Bey benimle röportaj yaptı. 3D izlemek üzere bize verilen gözlüklerle kendimizi başka bir dünyada hissettik. Son olarak, TRT'nin Keloğlan'ı ile sanal stüdyoda buluşup konuştuk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi