Görüş Bildir

Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, düzenlediği programla milletvekilli adaylarını tanıttı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları tanıtıldı

Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu’ndaki programa AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, milletvekili adayları Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı ile çok sayıda partili katıldı.

“ELAZIĞ’IN GELİŞMESİ İÇİN HERŞEY YAPILACAK”

Burada konuşan Ataş, Elazığ’ın 5. milletvekili olarak her zaman Elazığ için hizmete hazır olduğunu belirterek, “Bundan sonra Elazığ’ın kalkınmasıyla, gelişmesiyle ilgili ne tür hizmetler varsa milletvekillerimizle birlikte gayret ederek, Elazığ’ı hak ettiği yere taşımanın gayreti içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum. AK Parti iktidarları dönemleri öncesindeki Türkiye’yi hatırlamanızı istiyorum. AK Parti’den önce Türkiye’de ne vardı. AK Parti gelince Türkiye’de neler değişti. Türkiye’de AK Parti iktidarlarıyla hangi noktaya geldi. Bunları hafızalarınızı yoklayarak, yolculuğumuzu devam ettirmek istiyorum. 2002 yılından önce koalisyon dönemlerinde Türkiye’nin yarınlarına umutla bakamayan bir tablo vardı. Memurunun, işçisinin maaşını ödemeyen bir Türkiye vardı. Bir yiğit adam çıktı Türkiye’nin kaderini değiştirdi. O yiğit adam bugün Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

“ELAZIĞ BÜYÜRSE DOĞU ANADOLU DA BÜYÜR”

Elazığ’ın çok önemli bir misyonunun olduğunu vurgulayan Ataş, şunları kaydetti: “Elazığ kalkındığında Doğu Anadolu kalkınacaktır. Elazığ şaha kalkarsa Doğu Anadolu şaha kalkacaktır. O yüzden ben Elazığlılardan 28 gün içerisinde gece gündüz demeden bir seferberlik anlayışı içerisinde 24 saat esaslı çalışmaya davet ediyorum. Bu kişisel bir dava değildir. Bu dava Türkiye davasıdır. Bu Türkiye’nin önünü kesmeye yönelik hesapları, planları boşa çıkarma davasıdır. Türkiye’yi kalkındırma davasıdır. Türkiye'yi geleceğe taşıma davasıdır. Yüklendiğimiz misyon aldığımız sorumluluk çok büyüktür. Dolayısıyla biz samimiyetimizden, sadakatimizden taviz vermeden geleceğe emin adımlarla yürümek mecburiyetindeyiz.”

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından milletvekili adaylarının sahneye davet edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi