AK Parti'li Gül: Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Türkiye'nin gerçekten ciddi bir manada muhalefet sorunu var. Bakıyorsunuz iki genel başkan 'anlaştık' diyorlar. Parti sözcüsü ve masadaki ortakların haberi yok" dedi.

AK Parti'li Gül: Türkiye'de ciddi manada muhalefet sorunu var

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Murat Çetin ve yeni yönetim kurulunu ziyaret etti. Abdülhamit Gül'e ziyareti sırasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

'BABA-OĞUL GİBİYİZ DİYENLERİ GÖRDÜK'

Muhalefette 'baba-oğul gibiyiz' diyenlerin nasıl bir hal içinde olduklarını herkesin yakından gördüğünü ifade eden Gül, milletin kuyumcu titizliği ile davranıp sandığa öyle gittiğini söyledi. Hiçbir seçim kazanamayan muhalefetin 'gelsin tekrar seçim yapalım' dediğini hatırlatan Gül, milletin verdiği oyun daha mürekkebinin bile kurumadığını kaydetti. Muhalefetin kazanacağı tek seçimin CHP genel başkanlığı seçimi olduğunu onun da zoom toplantıları olduğunu kaydeden Gül, şöyle dedi:

''Muhalefette baba-oğul gibiyiz, diyenlerin nasıl bir hal içinde olduklarını hepimiz yakından görüyoruz. Milletimiz o kadar kuyumcu titizliğiyle ölçüp biçip tartıyor ki. Sandığa gidip oyunu verirken tüm bunları görerek ferasetiyle oy veriyor. Çünkü bu millet bu ülkeyi maceraya atmam inancıyla sandığa gitti. 14 Mayıs'ta da 28 Mayıs'ta da ve bugün ne kadar haklı olduğunu milletimizin vermiş olduğu kararı bir kez daha hep beraber görüyoruz. Hiçbir seçim kazanmamış 'sandık gelsin tekrar seçim yapalım' diyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Daha iki ay önce sandık önümüzdeydi. Milletimizin oy verdiği sandıklarda daha mürekkebi bile kurumadı. Bunların tek kazanacağı seçim CHP genel başkanlığı seçimidir. Onu da nasıl yaparlar. İşte böyle zoom'larla adeta diziler gibi. Muhalefetin bu halini görünce ülke demokrasisi açısından üzülüyoruz. Muhalefet Türkiye'de yol gösterip öneriler sunacağına kendi arasında kısır çekişmelerle nasıl zaman harcadığını görüyoruz. Demokrasimiz adına üzülüyoruz. Ülkemiz adına üzülüyoruz.''

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler