AK Parti'li Karahocagil: "CHP, yalan ve iftirayla gençleri kandırıyor"

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, CHP'nin "yalan, dolan, iftira, dezenformasyon ve manipülasyonla gençleri kandırdığını" söyledi.

AK Parti'li Karahocagil:

Karahocagil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, cumhurbaşkanı adayını Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklayan altılı masanın inandırıcılığının kalmadığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında birçok kez yenildiğini dile getiren Karahocagil, "Bir insan 11 kez yenilmişse 12'ncisinde de yenileceği aşikar değil mi?" diye sordu.

Karahocagil, 2008'de öğrencilere verilen bursların, CHP tarafından Anayasa Mahkemesine yapılan başvuruyla iptal edildiğini aktararak, "AK Parti hükümeti her zaman gençlerin yanında, onlara hizmetin en iyisini sunmak için var gücü ile çalışmasına, tüm imkanlarını seferber etmesine rağmen, CHP'nin ihtisas alanı olan yalan, dolan, iftira, dezenformasyon ve manipülasyonla gençleri öyle bir kandırıyorlar ki şaşırıp kalıyoruz." ifadesini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının hizmetlerine ilişkin de bilgi veren Karahocagil, Türkiye'de, 397 Sosyal Hizmet Merkezi, 1365 çocuk bakım kuruluşu olduğunu ve bu kuruluşlardan 14 bin 141 kişinin hizmet aldığını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz