Görüş Bildir

AK Partili Şahin: Koynumuzda yılan beslemişiz

Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 15 Temmuz'da darbe girişimininde bulunan Fethullahçı Terör Örgütü'ne tepki göstererek, "Pensilvanya'dan talimatı veren insan da bu ülkenin bir bireyi. Hala Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. İçimizde, koynumuzda yılan beslemişiz. Kuzu postuna bürünmüş kurtmuş. Sonradan fark ettik bunu. Bunlar maşadır" dedi.

AK Partili Şahin: Koynumuzda yılan beslemişiz

Şahin, memleketi Karabük’ün Yenice İlçesi’ne bağlı Çeltik Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen Göktepe Yaylası Demokrasi Şenliği'ne katıldı. Şenliğe, ayrıca Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ve vatandaşlar katıldı. Burada konuşan Şahin, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından düzenlenen darbe girişiminin Türkiye'de yaşanan darbe girişimlerinden farklı olduğunu belirterek, "Tamamen dışarıdan yönetilen bir darbe teşebbüsü. Başarılı olsaydı, Allah muhafaza Türkiye’de bir iç savaş çıkartmayı hedefliyordu. Ülkemizin işgalini hedefleyen, çok hainane bir projeydi. Milletimiz böylesine hainane darbe girişimini, kalkışmayı, sokağa çıkarak gerekirse şehit ve gazi olarak önledi. TBMM’yi bombalayanlar, vatandaşa silah sıkanlar bu ülkenin insanları. Pensilvanya’dan talimatı veren insan da bu ülkenin bir bireyi. Hala Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. İçimizde, koynumuzda yılan beslemişiz. Kuzu postuna bürünmüş kurtmuş. Sonradan fark ettik bunu. Bunlar maşadır" diye konuştu.
'FETÖ DIŞ GÜÇLERİN MAŞALIĞINI YAPTI'
Şahin, FETÖ'nün Türkiye’den hoşlanmayan, Türkiye’de işlerin iyi gitmesinden rahatsız olan birtakım dış güçlerin maşalığını yaptığını vurgulayarak şunları söyledi:
"Arkasında hangi güçlerin olduğunu biz biliyoruz. Ama uluslararası nezaket gereği, bu konuda açıklama yapmıyoruz. Şu anda milletimiz de bazı ülkelere karşı meydana gelen infialden onlar da şimdi rahatsız oldular. Birtakım girişimlerde bulunma ihtiyacı hissettiler. Türkiye’ye gelelim, aslında biz bu işin arkasında değildik demeyi şimdi düşündüler. Önümüzdeki günlerde bir bir gelmeye başlayacaklar. Bu millet, kimin ne olduğunun notunu vermiştir. Kim Türkiye’nin dostu ve düşmanıdır, bu millet artık her şeyi açık ve net şekilde görüyor"
'ABD GÜLEN'İ İADE ETMEZSE, HALKIMIZ ŞUNU DÜŞÜNÜR'
ABD'nin FETÖ elebaşısı Gülen'i iade etmesi gerektiğini söyleyen Şahin, "Eğer iade etmiyorsa, halkımız bu kez şöyle düşünür. Acaba iade edilirse, bu teröristbaşı Türkiye’de öter diye mi korkuyorsunuz? Birtakım ilişkileri deşifre eder diye mi korkuyorsunuz? ABD’ye nasıl gitti, kim yardımcı oldu, orada kim yardım ediyor, yurt dışında açılan o okulların gerçek amacı nedir? ABD’nin bu işlerin arkasındaki rolü nedir diye açıklama yapmasından mı çekiniyorsunuz? Bu darbe girişimini kimlerin teşviki ve yardımı ile yaptığını açıklamasından mı korkuyorsunuz? Eğer iade etmezseniz, böyle düşüneceğiz. Bu millet bu işin arkasında sizin olduğunuzu düşünecek. Bir an önce halledin. Türkiye bir hukuk devletidir. Gelir, yargılanır ve yasalar hangi sonucu doğuruyorsa, o sonuca herkes katlanır" diye konuştu.

DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi