AK Parti'li Turan: Bu ekibin Türkiye'ye faydası olmadığını gördük

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Biri sormadan aday olduğunu iddia ediyor, ülke ülke geziyor. Birileri de tamamen sessiz kalarak sadece 2 vekillik için tüm siyasi hayatını, hatırasını, adeta gömüyor. Bu tavrın ve ekibin bırakın Türkiye'ye, kendilerine faydası olmadığını şu son birkaç günde görmüş olduk" dedi.

AK Parti'li Turan: Bu ekibin Türkiye'ye faydası olmadığını gördük

AK Parti'li Turan, TBMM'de gündeme ilişkin açıklama yaptı. Turan, Türkiye'nin önemli bir seçime hazırlandığını belirterek, "6'lı Masa diye ifade edilen yapının son siyasi kavgası tam bir ibretlik tablodur. Biri tweet atıyor, 10 dakika sonra siliyor. Bu tam bir siyasi dansözlüktür. Biri sormadan aday olduğunu iddia ediyor, ülke ülke geziyor. Birileri de tamamen sessiz kalarak sadece 2 vekillik için tüm siyasi hayatını, hatırasını, adeta gömüyor. Bu tavrın ve ekibin bırakın Türkiye'ye, kendilerine faydası olmadığını şu son birkaç günde görmüş olduk" diye konuştu.

Güçlü, prensipli ve zamanında açıklanan bir adayla yarışmak istediklerine değinen Turan, "Çünkü iyi muhalefet, iyi iktidarın da referansıdır aynı zamanda; ama bu saatten sonra açıklanacak olan aday olsa olsa usulen bir adaylıktır. 6'lı Masa'nın isteği güçlü bir cumhurbaşkanı, önemli bir siyasi liderlik değil, sadece bir özel kalem müdürü arayışıdır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz