AK Partili Yavuz, "31 Mart'ta 2 milyon AK Partili sahada olacak"

AK Partinin Genel seçimlerden sorumlu ismi Ali İhsan Yavuz, ""Seçim günü 1 milyon kişi çok aktif rol alacak. Bir milyon kişi de lojistik sağlayan var. 2 milyon teşkilat mensubu arkadaşımız çok aktif çalışacak." dedi.

AK Partili Yavuz,

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz,bugün Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı düzenlediklerini, 81 il teşkilatında görevli seçimden sorumlu kişilerle bir araya geldiklerini belirtti. 

"Ayın 24'ünde 420 bin kişiden oluşan bir asıl, bir yedek resmi sandık kurulu üyelerinin isimlerini teslim ettik." diyen Yavuz, " Kusursuz şekilde bu işleri yapmaya çalışan bir partiyiz." diye konuştu.

Akabinde bazı partilerin seçim yarışında aday göstermekte geciktiğini de kaydeden Yavuz, CHP'nin, Genel Başkan Özgür Özel'in ili Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde zamanında isim veremediği için seçime giremeyeceğini ifade etti. 

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Seçim günü tüm partiler için şaibesiz ve problemsiz geçmelidir." dedi.

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler