Ak partililer kurşunlu’da

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları Abdullah Atik, Şafak Yontürk, Neşet Özden, Alaattin Parlak ile İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Sur ilçesine gelerek, çatışmalarda zarar gören evler ile tarihi Kurşunlu Camii’nde incelemelerde bulundu.

Ak partililer kurşunlu’da

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretleri sürdüren Ak Parti Diyarbakır milletvekili adayları Abdullah Atik, Şafak Yontürk, Neşet Özden, Alaattin Parlak ve İl Başkanı Muhammed Dara Akar, geçtiğimiz günlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 4 gün sürdüğü ve şiddetli çatışmaların yaşandığı Sur ilçesini gezdi. Adaylardan Atik ve Parlak, ziyaretlerine Melikahmet Paşa Caddesi esnaflarını ziyaret ederek başladı. Daha sonra Balıkçılarbaşı Vakıflar İş Hanı’na gelen adaylar, burada hem çalışmalarını anlattı hem de esnaların sorunlarını dinledi.

Yontürk ve Özden ise, sokağa çıkma yasağında evleri zarar gören vatandaşlar ile tahrip olan tarihi kurşunlu camii’ni ziyaret etti. İncelemelerde bulunan ve vatandaşları dinleyen adaylar, vatandaşların yaralarını sarabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. 

Kaynak: Diyarbakır Söz