Akar; Ak Partiyle ülke siyasi istikrar kazandı

İsviçre Büyük Elçiliği Müsteşarı Didier Chassot, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar’ı ziyaret ederek, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimler hakkında görüştü.

Akar; Ak Partiyle ülke siyasi istikrar kazandı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

İl Binasında yapılan görüşmede Akar, AK Partinin 13 yılda yeni bir ülke yarattığını belirterek, ülkenin ve bölgenin AK Parti ile siyasi ve ekonomik istikrarı yakaladığını kaydetti.  Seçim çalışmalarının Diyarbakır da çok yoğun bir şekilde devam ettiğini aktaran Akar, vatandaşlarla ile birebir yüz yüze görüştüklerini ve vatandaşların AK Partiye olan teveccühü ile karşılaştıklarını bu durumu da kendilerini ziyadesi ile memnun ettiğini söyledi.

11 MİLLETVEKİLİ ALABİLMEK

Diyarbakır da 11 milletvekilini almak için çalmadık kapı, oyunu istemedik vatandaş bırakmayacaklarını belirten Akar, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere önlerinde çok önemli bir süreç olduğunu kaydetti. Akar, Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için yeni bir Anayasa ihtiyaç haline gelmiştir. Bu amaçla 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerinde kapısını çalmadığımız, oyunu istemediğimiz vatandaş bırakmayacağız. Partimizden milletvekili adayı olan dava arkadaşlarımız başta olmak üzere Partimizin bütün kademelerinde görev yapan herkesle el ele vererek 11 Milletvekili adayımızı Milletvekili seçtirerek meclise göndermeye amaçlıyoruz” dedi.

ÜLKENİ KADERİ DEĞİŞECEK

7 Haziran seçimlerinin ülkenin kaderini değiştiren önemli bir dönüm noktası olduğunu da ifade eden Akar, tüm halkın bu bilinçle hareket edeceğini, yeni bir Türkiye ve çözüm sürecinin devam etmesi için Ak Partinin elinin güçlü olması gerektiğini belirtti.  Bütün Türkiye sarmış olan AK Parti heyecanı, Diyarbakır’ı da sardığını kaydeden Akar, “Partimize yoğun bir ilginin olduğunu görüyoruz. AK Parti gelecek seçimleri değil gelecek nesillere yönelik olarak çalışıyor. Bizler gelecek nesillerimize daha güçlü bir ülke bırakmak istiyoruz. Tüm bu çabalarımızı samimiyetle sürdürüyoruz. Sürdürmeye devam ediyoruz. AK Partinin milletin beklentileri ve talepleri ile milleti buluşturma Partisi olduğuna inanıyorum” dedi.

İsviçre Büyük Elçiliği Müsteşarı Didier Chassot ise, Diyarbakır’ın konumu itibari ile çok önemli bir durumda olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin hayatın her alanında gerçekleştirdiği reformlarını taktirle karşıladıklarını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz