Akşener'den ziyaret yorumu: İki taraf için de ilkeler hikaye

İYİ Parti lideri Akşener, geçen hafta Meclis'te AK Parti heyeti ile HDP arasındaki görüşmeye ilişkin "Demek ki neymiş? İki taraf için de, ilkeler, değerler, hikaye, at pazarlığı şahaneymiş" dedi.

Akşener'den ziyaret yorumu: İki taraf için de ilkeler hikaye

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Akşener, geçen hafta Meclis'te AK Parti heyeti ile HDP arasındaki görüşmeye ilişkin, "Resim iyice netleşti, saflar belli oldu. AK Parti vekilleri, PKK’yla bir tuttukları HDP ile, aynı masaya otururken utanmadılar. İşin ilginç tarafı, HDP vekilleri de, genel başkanlarını tutukladığı, belediyelerine kayyum atadığı için, sabah akşam eleştirdikleri, AK Parti ile, aynı masaya oturmaktan, zerre utanmadılar. Ya görüyor musunuz? Kadere bakın, kimler kimlerle yan yana geldi. Demek ki neymiş? İki taraf için de, ilkeler, değerler, hikaye, at pazarlığı şahaneymiş" diye konuştu.

İlkokul, ortaokul ve lisedeki öğrencilere bir öğün ücretsiz yemek verilmesi teklifinin reddedilmesiyle ilgili "16 milyon öğrencimiz için talep ettiğimiz miktar yaklaşık 22 lira, bir dolardan biraz fazla. Yani iktidar çocuklarımıza bir doları bile çok gördü" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler