Aslanlara bisiklet hediyesi

Partisince düzenlenen mitinge katılmak için Diyarbakır'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bağlar ilçesinde örgüt üyelerinin indirdiği bayrağı göndere çeken çocuklarla görüştü, onlara bisiklet hediye etti

Aslanlara bisiklet hediyesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'da PKK'lı militanların indirdiği bayrağı göndere çeken çocuklarla görüştü.

Partisince düzenlenen mitinge katılmak için kente gelen Başbakan Davutoğlu'nu havalimanında karşılamaya gelenler arasında bir süre önce Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Fatih İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan ve PKK örgütü eyelerince indirilen Türk bayrağını göndere asan Uğur Saraç, Mehmet Duruk ve Emirhan Rezbiç de yer aldı.

BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Kendisini karşılayan çocukları fark edince yanlarına giderek bir süre sohbet eden Davutoğlu, çocuklara bisiklet hediye etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Davutoğlu, daha sonra havalimanından ayrıldı. Sevinçle havalimanından çıkan çocuklar ellerindeki Türk bayraklarını öptü, kısa bir bisiklet turu attı. Kendilerine bisiklet hediye edilmesinden büyük mutluluk duyan çocuklardan Duruk, Başbakan Davutoğlu'na kendilerine bisiklet hediye ettiği için teşekkür ettiklerini söyledi. Duruk, "Bisikletler bizi çok mutlu etti. Bu bisikletleri evimize götürüp, tur atacağız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz