Görüş Bildir

Aygün şikayetçi oldu

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, kaçırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında savcıya “müşteki” sıfatıyla verdiği ifadede, “İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim” dedi.

Aygün şikayetçi oldu

Tunceli Adliye Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Osman Altınkaya'ya “müşteki” sıfatıyla, 4 sayfalık ifade veren Aygün, savcıya teröristlerce alıkonulması olayına ilişkin bilgiler aktardı.

AYGÜN ŞİKAYETCİ

Savcılıkta kendisine gösterilen albümdeki terörist fotoğraflarını inceleyen ve kendisini kaçıran teröristleri teşhis etmeye çalışan Aygün, ifadesinde şunları söyledi:

“Bana gösterilen albümde bulunan fotoğrafları tek tek inceledim. Bu fotoğraflar içerisinden 11. sırada bulunan kişiyi, 'Azad' kod adlı PKK'lıya benzettim. Ancak tam ve net bir biçimde teşhis ettiğimi söyleyemem. 132'nci sırada bulunan kişinin beni kaçıran PKK'lılar içerisinde yer almadığını kesin bir biçimde söyleyebilirim. İki gün boyunca beni silah zoruyla kaçırıp alıkoyan, özgürlük ve güvenliğime tehdit oluşturan PKK mensuplarından davacı ve şikayetçiyim.” Hüseyin Aygün,  Ankara'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi