Bağlar halkı: Sizin yönetimde olmanızı istiyoruz

Esnafları ziyaret eden Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu’na büyük ilgi gösteren halk, “Sizin yönetimde olmanızı istiyoruz, Rabbim er ya da geç sizleri iktidar edecektir.” dedi.

Bağlar halkı: Sizin yönetimde olmanızı istiyoruz

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu Bağlar ilçesindeki esnafları ziyaret etti. Yapıcıoğlu’na büyük ilgi gösteren halk, “Sizin yönetimde olmanızı istiyoruz, Rabbim er ya da geç sizleri iktidar edecektir.” dedi.

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Mehmet Beşir Çelik’in de katıldığı esnaf ziyaretlerinde halkın Yapıcıoğlu'na olan ilgisi dikkat çekti. Yapıcıoğlu’nu tebrik eden esnaflar, adaylığının İslam dini ve memleket için hayırlara vesile olmasını diledi.

SİZİ YÖNETİMDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Ziyaretleri esnasında yolda gördüğü vatandaşlarla da sohbet eden Yapıcıoğlu, halktan yoğun teveccüh görürken bir vatandaşın kendisine “Rabbim sizi muvaffak etsin. Sizleri yönetimde görmek istiyoruz. Çünkü Allah-u Teâlâ Kur’an’da diyor ki ‘Emaneti ehline verin.’ Rabbim o Salihleri er ya da geç iktidar edecektir. Velev ki onlar istemese de.”şeklinde sözleri dikkat çekti.

Sakarya Caddesi'nde halkın sorunları dinleyen Yapıcıoğlu'na esnafın büyük bir kısmının işlerinin durgunluğundan söz ettiği görüldü.

Sabah saatlerinden akşam saat 18.00 kadar ziyaretlerini sürdüren Yapıcıoğlu, 5 Nisan Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını yapmak için destek gezilerini sonlandırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler