Bahçeli'den olaylı sözler” Hiçbir terörist Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde barınmamalı”

Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Son günlerde yaşanılan asker kayıplarından sonra ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den olaylı sözler” Hiçbir terörist Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde barınmamalı”

Hiçbir yerde terörist istemediğini belirten Bahçeli şunları söyledi. “Hiçbir terörist veya yandaşı dağda, bayırda, ovada, belediyede, şehirde ve de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde barınmamalı, tutulmamalıdır” diye konuştu.

Sözlerinin hedefinde CHP'de vardı. "CHP’de işlerin iyice sarpa sarmış olduğunu, belediye başkan adaylarının tespitinde kriz ve karışıklığın artık bastırılamaz şekilde gün yüzüne çıktığını söyleyen Bahçeli, “İçeriden DEM’lenen, dışarıdan yemlenen CHP yönetimi akli, fikri ve siyasi melekelerini kaybetmekle kalmamış, istikametini hepten şaşırmıştır. 1984 yılından bu yana terörle mücadelede çok sayıda şehit ve gazi verilmiştir. Bu çerçevede terörün kanlı suikastlarından milletimizin tamamı müteessir olmuş, milli yüreklere ateş düşmüştür. Terör ve bölücülük mağduru milletimizin güçlü iradesi DEM’lenmiş CHP’den hesap sormaya yeterlidir. 40 yıllık zaman diliminde hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımızın yanında asker, polis, korucu şehit ve gazilerimizin muhterem ailelerinin, yakınlarının ve sosyal muhitlerinde yer alan sevenlerinin sandık gücü bugünkü CHP’nin alacağı oy miktarının çok üstünde olmalıdır. Doğal ve doğru olanı da budur. Bedel ödemiş, acı çekmiş, gözyaşlarını içine akıtmış, şehit tabutu kaldırmış millet evlatlarının mecmuuyla DEM’lenmiş CHP’nin oyları arasında büyük fark ortaya çıkmalıdır. Eğer bu fark oluşmuyorsa, son 40 yıla damga vuran terör zulmü nereye konulacak, bölücü ihanetin milli iradenin önüne geçmesi nasıl hazmedilecektir? DEM’lenmiş CHP’nin demokratik ıslah, terbiye ve tecziyesinin zamanı gelmiştir, işte o zaman 31 Mart’tır” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz