Bakan Soylu: İki defa Amerika beni istenmeyen adam ilan etti

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Eyüp Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Bakan Soylu: İki defa Amerika beni istenmeyen adam ilan etti

HABER MERKEZİ                               

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüp Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Soylu’ya Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken eşlik etti. Süleyman Soylu’yu Eyüp Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zeki Ateş ve şoförler karşıladı. Ateş, oda hakkında Bakan Soylu'ya bilgiler verdi.

“GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN MARMARA VE BOĞAZLARIN HER TARAFINI KARAKOLA DÖNDÜRDÜK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık bütçelerinin kısıtlı olduğunu söyleyerek, “İstanbul'da 6 kaymakamlık yaptık 2019’dan itibaren. 10 tane daha yapıyoruz şimdi. İstanbul'un kaymakamlık meselesini yürütüyoruz. İstanbul'da 2019’dan itibaren 50 karakol ve emniyet binası yaptık. Burada Sahil Güvenliği'nden tutun jandarmasına kadar her yerde bir kapasite artırımına gittik.İki defa Amerika beni istenmeyen adam ilan etti. Ben Amerika'ya savaş açmış değilim. İki defa ülkesine giriş yasağı koydu. İki defa eğer orada mallarımız varsa el koymuş. Biz de söyledik, orada bir malımız var o da FETÖ, başka malımız yok. Bize getirin dedik. İstanbul'da Jandarma, Sahil Güvenlik ve Emniyet, toplam 40 bin güvenlik görevlisi vardı, bunun 36 bini polisti. Şimdi İstanbul'daki polis sayısı, bekçi sayısı 51 bine çıktı. Jandarma sayısı 4 binden 7 bine çıktı. Sahil Güvenliğin bir tane karakolu vardı. Güvenliği sağlamak için Marmara ve boğazların her tarafını karakola döndürdük. Bot sayısı azdı. Bütün dünyanın şu anda örnek aldığı küçük botlarımız var batmaz botlar. Sayın Cumhurbaşkanımız talimatını verdi; 105 bot ve onun Türkiye'nin bütün sahiline aynı zamanda Marmara’daki jandarmamıza da ondan aldık" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler