Görüş Bildir

Bakan'dan, Bahçeli’ye teşekkür

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ülkenin güneydoğusunda devam eden terörle mücadele çalışmalarında hükümete verdiği destekten dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Bakan'dan, Bahçeli’ye teşekkür
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir'de 83 milyon lira harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temelini atan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu valilikte basın toplantısı düzenledi. Hükümetin yaptığı hizmetleri anlatan Eroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, yeni anayasa sözü verdiklerini, bunu gerçekleştirmek istediklerini anlattı. Eroğlu, "Biz, millete söz verdik. Hazırlıkları yapıyoruz. Ama üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar herkese soruyoruz. Katılımcı, insan hak ve hürriyetlerini esas alan, demokratik bir anayasa yapmak için kolları sıvadık. Şu anda çalışılıyor" dedi.
:akan Eroğlu, terörle mücadelede muhalefet partilerinin tutumu ile ilgili soruyu ise şöyle yanıtladı:
"MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. Sayın Başbakanımız da teşekkür etti, terör konusunda hükümetin yanında yer aldığını ifade etti. Teröre karşı destek vermemek gibi bir anlayış olabilir mi? Hangi parti olursa olsun destek vermek zorundadır. Belli bir süre sonra onları da yakar. HDP’yi boş ver, onlar zaten belli. Sırtlarını nereye dayadıklarını açıkça söylüyorlar. CHPli yöneticilerin davranışlarını, CHPli kardeşlerimizin takdirine sunuyorum. CHP, raydan çıkmıştır. CHP’ye oy vermiş bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen dikkatle takip etsinler. Teröre karşı kim mücadele ediyor, bu bayrağı kim zirvede taşımak istiyor. Vatanın, milletin birlik ve beraberliğini kim destekliyor. Milletimiz bunu fark ederlerse memnun olurum."DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi