Başbakan Binali Yıldırım'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Teşekkür Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet'te Malatya'ya bakanlık vermesi dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından gönderilen mektuba, yazılı olarak teşekkür etti.

Başbakan Binali Yıldırım'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Teşekkür Mesajı

Malatya Gazeteciler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin 65. Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak yeniden görevlendirilmesi dolayısıyla 24 Mayıs'ta Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür mektubu gönderdi.

Karaduman, teşekkür mektubunda, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin 65. Hükümet'te de görevine devam etmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu nedenle tarafınızdan yeni kurulan 65. Hükümet'te Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci'yi yeniden Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevlendirmeniz, tüm Malatyalıları mutlu etmiş ve umutlandırmıştır. Bu nedenle Malatya kamuoyu adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadesini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, Karaduman'ın tebrik mesajına yazılı cevap verdi.

Başbakan Yıldırım mesajında, şunları kaydetti:

"Göndermiş olduğunuz nazik tebrik mesajınız için teşekkür eder, Türkiye Cumhuriyeti 65'inci Hükümeti'nin hayırlara vesile olmasını dilerim. Bilmenizi isterim ki hükümetimiz, aziz milletimizin refahı, birlik ve beraberliği için var gücüyle çalışacak, muasır medeniyet hedeflerine doğru durmaksızın yoluna devam edecektir. En derin muhabbetlerimle."

Kaynak: Diyarbakır Söz