Görüş Bildir

Başkanlar iftarda

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu Güvendere (Qamişek) köyü muhtarının evine konuk oldu.

Başkanlar iftarda

Köy halkıyla birlikte iftar açan başkanlar Ramazan ayı vesilesiyle dostluk ve dayanışma mesajları verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı etkinlik programı kapsamında Güvendere (Qamişek) Köyü sakinleriyle birlikte iftar açtı.

Baydemir; BDP İl yöneticileri, BDP Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Yıldız, Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, Yenişehir Belediyesi Başkanvekili Zeki Doğrul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Sevinç, Halkla İlişkiler Başkan Danışmanı Eşref Güler ve DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Recep Çetin ile birlikte Güvendere (Qamişek) Köyü’ne geldi. Köy Muhtarı Ahmet Alp’in verdiği iftar yemeğine katılan başkanlara köy halkı da eşlik etti.

KÖYLÜLERLE SOHBET ETTİ

Yemeğin ardından yapılan sohbette konuşan Baydemir, bu tür paylaşımların toplumda dayanışma duygusunu arttırdığını belirterek, Ramazan ayının bereketinin barışa ve birlikteliğe zemin olmasını diledi. Köy sakinleri sorun ve taleplerini dile getirerek, özellikle su ve kanalizasyon konusundaki sıkıntıları giderdiği için Baydemir’e teşekkür etti.  

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi