BDP'ye yüklendi

Başbakan Erdoğan Kayseri'de meydana gelen intihar bombacısı saldırısıyla ilgili açıklamada, BDP'ye yüklendi.

BDP'ye yüklendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Kayseri’deki intihar bombacısı saldırısıyla ilgili olarak "Bu canlı bombanın patlatılması neticesinde bir şehidimiz, bir tane de ağır yaralımız var" dedi.

"Farklı yaklaşımlar sergileyenler, önce buna cevap vermesi lazım. Başta terör örgütünün kendisi ve uzantısı olan siyasi partinin bu olaylar karşısındaki tavrı önemli" diyen Başbakan Erdoğan, "Bizler çok daha kararlı bir şekilde buna karşı mücademizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Selimiye Camii’nde cuma namazı kıldıktan sonra gazetecilere Kayseri’deki intihar bombacısı saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Konu bildiğiniz gibi bir canlı bomba olayı" dedi.

Başbakan Erdoğan, "Bu canlı bombanın patlatılması neticesinde bir şehidimiz, bir tane de ağır yaralımız var. Ayrıca hafif yaralılar var. Bu canlı bombayla ilgili araçta 2 kişinin olduğu söyleniyor" diye konuştu. "Terör şu anda her zamanki gibi fiillerini devam ettiriyor" diyen Erdoğan, "Farklı yaklaşımlar sergileyenler önce buna cevap vermesi lazım. Başta terör örgütünün kendisi ve uzantısı olan siyasi partinin bu olaylar karşısındaki tavrı önemli. Bizler çok daha kararlı bir şekilde buna karşı mücademizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz