Görüş Bildir

Belediye başkanının eşi milletvekili aday adayı

Antalya'da Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül, MHP'den Antalya milletvekilli aday adayı oldu.

Belediye başkanının eşi milletvekili aday adayı
Neşe Gül, adaylığını il binasında düzenlediği basın toplantısıyla ilan ederken eşi Mustafa Gül ve İl Başkanı Adnan Kaya da destek için yanında yer aldı. Türk milletinin ve devletinin tarihinde hiç olmadığı kadar kontrolsüz bir şekilde siyasal ve ekonomik anlamda uçuruma itildiğini savunan Neşe Gül, "Bu kritik dönemde öncelik olarak 'Bizimle Yürü Türkiye' kutlu davetiyle tarihin akışını değiştirecek MHP kadrolarında yer almak üzere yola çıktım" dedi.
46 yaşında iki çocuk annesi ve eski uçuş kabin amiri Neşe Gül hedeflerini şöyle anlattı:
"Çocuklarımız adına iyi bir gelecek sağlayabilmek, kadınlarımızın iş, ekonomi ve sosyal hayatta aktif olarak yer alabilmeleri için bu yola çıktım. Gençlerin aileleriyle, toplumla iletişimlerini daha sağlıklı hale getirmeleri ve özgüvenlerini sağlayacak projeler üreteceğim. Toplumsal değişim sürecinde kültürel zenginlik ve çeşitliliğimizin korunması, geliştirilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalar yaparak MHP iktidarına katkı sunmak istiyorum."
Aday adayı Gül aynı aileden iki ismin siyasette yer almasına yönelik soruya "Özellikle bizim gibi kadınların bu dönemde olması gerekiyor. Mustafa Bey belediye başkanı, ben de oldukça rahat bir konumdayım. Hiçbir şeye ihtiyacım yok. Ama Türkiye öyle bir konumda ki bizlerin örnek olması gerekiyor. O yüzden 'ben de varım' dedim" diye cevap verdi.
Neşe Gül açıklamasının ardından eşi Mustafa Gül'le birlikte 'Bozkurt' selamı yaparak partilileri selamladı.




Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi