Beyaz'dan kadınlara mesaj

Beyaz, Ailede ilk öğretmen olarak kadınların görev yapması ve gelecek için sağlıklı nesillerin yetişmesi bakımından kadınların büyük bir rol oynadığını ortaya koymaktadır. dedi.

Beyaz'dan kadınlara mesaj

AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğin şekillendirilmesinde önemli rol üstlendiğini altını çizen Milletvekili Beyaz, Kadınların, tarihin her döneminde üstün gayret ve fedakârlık örneği gösterdiğini, devlet ve milletin temelinde ve toplumsal hayatın merkezinde yer aldıklarını Millet olarak baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, şefkat ve merhamet kahramanları olarak gelecek nesillerin yetişmesinde önemli görevler ifa etmektedirler" diye konuştu.

HUZURUN SEMBOLLERİ

Beyaz, ‘ Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesine ve büyük katkılarının bulunduğu bir gerçektir" diyerek şöyle dedi: "Toplumumuzun temeli olan kadınlarımızın, toplum içinde eşit bireyler olarak değerlendirilmeleri, bu durumun tesis edilebilmesi için pozitif ayrıma tabi tutulmaları gerekmektedir. Bu doğrultuda çalışmalar yapılmakta olup sonuçların da alınmaya başlanmış olması memnuniyet vericidir. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar gününün Tüm dünya kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim."

Kaynak: Diyarbakır Söz