Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan Diyarbakır'da konuştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan Diyarbakır AK Parti İlçe Aday Toplantısında vatandaşlarla ve AK Partililerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan Diyarbakır'da konuştu

Mardin'den ayağının tozuyla Diyarbakır'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan AK Parti Diyarbakır İlçe Aday Tanıtım toplantısında konuşuyor. 

IŞIKHAN'IN KONUŞMASINDAN KRİTİK NOTLAR ŞÖYLE

Diyarbakır'ı gerçek kadrolarla buluşturacağız. İşte Diyarbakır'ın değerine değer katacak teşkilatımız ve kadromuz diyerek sözlerine başlayan Işıkhan, "Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı biliyorsunuz Türkiye Yüzyılı önemli bir yoldadır. Bu hedefimizin en önemli taşı Büyükşehirlerimizdeki kadrolarımızdan geçmektedir. Diyarbakır'ın insanı büyük bir cevherdir yetr ki kendisini değerlendirecek ellerle buluşsun o el de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

SİZLER ÇOCUKLARINIZI TERÖRE BIRAKMADINIZ DİYARBAKIR'I DA BIRAKMAYACAKSINIZ

Konuşmasının devamında gerçek AK Parti belediyeciliği vuırgusunda bulunan Işıkhan, Diyarbakır Annelerini de unutmadı.

Işıkhan, "Gerçek Belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Diyarbakır'ımız artık terörle ve yıkımla değil olması gerektiği gibi başarısı, güzelliği ile hakettiği şekilde anılıyor. Burada özellikle hanım kardeşlerimize sesleniyorum, Evlatlarınızı terörün elinden aldığınız gibi toprakların yönetimine de sahip çıkacağınıza eminiz. Diyarbakır'ın annelerine güveniyoruz. Diyarbakır'ı köklerinden koparamayacaksınız. Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin öncüsü Diyarbakır olacaktır. Diyarbakır'ı gerçek belediyecilikle buluşturacağız." şeklinde konuştu. 

Haber: Yılmaz BEKLEYEN

Redaktör: Nazime Aslı ÇAVLAN 

Kaynak: Diyarbakır Söz