Görüş Bildir

CHP milletvekilini çaycı karşıladı

Partisinin Erzin ilçe teşkilatını ziyarete gelen CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’yu çaycı karşıladı.

CHP milletvekilini çaycı karşıladı

Parti binasında görevli çaycıdan başka kimsenin olmamasına sinirlenen Milletvekili Dudu, ziyaret için gittiği kahvehanede CHP'li ilçe yöneticilerini vatandaşlara şikayet etti. İlçede üç dönem belediye başkanlığı yapan eski Belediye Başkanı Mehmet Güven'i isim vermeden eleştiren Dudu, "Bu parti hiç kimsenin tekelinde değildir. 20 yıldan beri birilerinin partiyi ne hale getirdiği ortada. Bu saygısızlık hiçbir zaman unutulmaz." dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, partilileriyle buluşmak için daha önceden planladığı Erzin ziyaretini bugün gerçekleştirdi. CHP Erzin İlçe Başkanlığı'na gelen Dudu'yu görevli çaycının dışında hiçbir parti yöneticisi karşılamadı. Planlı gerçekleştirdiği ziyaretinde hiçbir parti yöneticisi tarafından karşılanmayınca hayal kırıklığına uğrayan Dudu, bir kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Parti binasına çıktığında sadece parti binasının çaycısı tarafından karşılandığını belirten ve oldukça sinirli olduğu gözlenen Dudu, şunları söyledi: "Erzin'e ve CHP ilçe başkanlığına yapacağım ziyareti daha önceden ilçe başkanına bildirmeme rağmen, hiçbir parti yöneticisinin olmayıp sadece çaycı arkadaşın karşılaması beni derinden üzüntüye soktu. Bu parti hiç kimsenin tekelinde değildir. 20 yıldan beri birilerinin partiyi ne hale getirdiği ortada. Bu saygısızlık hiçbir zaman unutulmaz ve gereken yapılacaktır. Erzin'de bu saygısızlık sadece bana yapılmadı, özellikle CHP'ye yapılan saygısızlıktır. CHP tüzüğü Erzin'de de egemen olacaktır. Ne olursa olsun bu yapılan saygısızlık karşılıksız kalmayacak."

Milletvekili Dudu, daha sonra vatandaşların sorunlarını dinleyip bir süre sohbet etti.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi