Görüş Bildir

CHP'li Öztrak'tan AK Parti ve HDP'ye eleştiri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Çanakkale'de düzenleyeceği miting için kente gelen Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, hazırlıklar hakkında partililerden bilgi aldı. Basın toplantısı da düzenleyen Öztrak, isim vermeden AK Parti ile HDP'yi eleştirdi.

CHP'li Öztrak'tan AK Parti ve HDP'ye eleştiri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Çanakkale İl Başkanlığı binasında, partilileriyle bir araya geldi. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği 'Yaşanacak Bir Türkiye' adlı miting hakkında partililerden bilgi alan Öztrak, ardından basın toplantısı düzenledi. CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP'li milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, İl Başkanı Hamza Karagöz, Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, CHP Milletvekili adayları Av Muharrem Erkek, Bülent Öz, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri de toplantıya katıldı.
AK PARTİ VE HDP'YE ELEŞTİRİ
İsim vermeden AK Parti ile HDP'yi hedef alan Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Biz kendi liderimiz için oy istiyoruz. Başka siyasi partiler de kendi liderleri için oy istiyor. Ama iki tane parti var. Bir tanesi Cumhurbaşkanı'nı Başkan yapmak için oy istiyor. Diğeri de İmralı'daki Öcalan'ı dışarı çıkarıp başa geçirmek için oy istiyor. Garip bir seçim ortaya çıkıyor. Bu şekilde devam ederlerken de bizi eleştiriyorlar. Genel Başkanımız emeklilere bayramlarda birer maaş ikramiye için notere gidince 'neden gittiniz' diye soruyorlar. Biz kendimize güveniyoruz. Ve bu yüzden notere gidiyoruz. İstiyoruz ki milletimiz görsün. Biz şu işi noterden de tasdikleyerek vaat ediyoruz. Ama onlar hiçbir şeyi bu iki ağa babalarından izin almadan söyleyemiyorlar" dedi.
Seçim beyannameleriyle sadece millete taahhütlerini ilettiklerini söyleyen CHP'li Faik Öztrak, "Ama onlar Erdoğan ile Öcalan'ın tahkimialtındadırlar. Onlar oy istemektedirler, kendilerine oy istememektedirler. Ben bu farkın, vatandaşlar tarafından da görüldüğünü düşünüyorum" diye konuştu.
Konuşmasının ardından CHP'li Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun mitingini hatırlatarak vatandaşları davet etti.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi