CHP'nin ittifak ortağı Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a ihanet suçlaması

CHP listelerinden seçime giren, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan eden Temel Karamollaoğlu, seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyen Fatih Erbakan'ı ihanetle suçladı.

CHP'nin ittifak ortağı Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a ihanet suçlaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 28 Mayıs seçimlerinde alınan yenilgiden sonra ilk kez kameralar karşısına geçti.

CHP listelerinden seçime giren ve muhalefet tarafından DEVA ve Gelecek'le birlikte eleştirilerin odağında olan Saadet Partisi'nin oy kaybıyla ilgili soruyu yanıtlamaktan kaçınan Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı hedef aldı. 

FATİH ERBAKAN’I HEDEF ALDI

"Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın Saadet Partisi Genel Başkanı olarak vefat ettiğini" hatırlatan Karamollaoğlu, "Onun arkasından maalesef çocukları, Erbakan Hocamızın bıraktığı emanete doğrudan doğruya ihanet ettiler. Kendilerinin birlikte olması için bir gayret gösterdik biz, ama birçok konular gündeme geldiği için babasına ihanet eden, AK Parti'ye gitti" dedi. 

İHANETLİKLE SUÇLADI

Fatih Erbakan'ı eleştirmeye devam eden Karamollaoğlu, "Erbakan hocamızın söylemlerini ezberleyip ekranlarda dile getirmek, hocamızın  yolunda olmanın işareti değildir" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler