Görüş Bildir

Davutoğlu’ndan Demirtaş’a Hasta yakıştırması

Geçtiğimiz günlerde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Kabe Müslümanlar için neyse, Taksim’de işçiler için odur” ifadesinin yankıları sürüyor. Bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu yine Selahattin Demirtaş’ı kastederek; “Taksimle Kabe’yi karşılaştırma gibi bir gaflette bulundu. Evet, Hasta o hasta” ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar…

Davutoğlu’ndan Demirtaş’a Hasta yakıştırması

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Başbakan Davutoğlu partisinin Osmaniye mitinginde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yüklendi. Davutoğlu Selahattin Demirtaş’ın Kabe ile Taksim’i bir tuttuğunu dile getirerek, “Taksim’le Kabe’yi karşılaştırma gafletinde bulundu. Hasta o evet hasta” şeklinde konuştu.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingdeki açıklamalarından bazıları;

Taksim’le Kabe’yi karşılaştırma gafletinde bulundu. Hasta evet hasta... Bu yüzden Selahattin isminden utan dedim. Bizim için Selahaddin Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi'dir. Paralel de perde gerisinden bunları koordine etme çabası içinde.

Çatı adayı hani tarafsızdı, MHP’den aday oldu. O kadar şaşkın ki bozkurt işareti yaparken bile yanlış yapıyor. Önce bir testten geçirselerdi de öyle alsalardı bari. Bazı yerlerde solcu işareti yaptı, bazı. Ne yapacağını bilmeyen şaşkınlarla yola çıkılır mı?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi