DEM Parti eş başkan adayları Bucak ve Hatun gözaltında

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Doğan Hatun ve DEM Partili yöneticiler polis müdahalesine alındı.

DEM Parti eş başkan adayları Bucak ve Hatun gözaltında

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Hatun ile Serra Bucak'ın da bulunduğu kalabalık partili gruba polis müdahale etti.

Diyarbakır’da 8 Günlük “gösteri yasağına” rağmen, Koşuyolu Mevkiinde Öcalan’a özgürlük yürüyüşü yapmak isteyen ve aralarında DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doğan Hatun ile Serra Bucak’ın da bulunduğu kalabalık partili gruba polis müdahalesi gecikmedi. 

Müdahalede çok sayıda kişi gözaltına alındı. Burada, DEM adayı Hatun,  Sosyal medya hesabından mesaj paylaşaşarak, “Şuan Amed Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanları olarak Koşuyolu köprüsünde gözaltına alınıyoruz” dedi.

Kars'tan Diyarbakır'a gelen ekip Koşuyolu Parkında bir araya geldi. DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Doğan Hatun, ilçe eş başkan adayları Kadri Esen, Safiye Akdağ ve il örgütünden çok sayıda kişi polis tarafındandan gözaltına alındı. 

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz