Diyarbakır Ak Parti Milletvekili adayları Eğil ziyaretinde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Beran Çelik, Alaattin Parlak, Aziz Alper Biten ve Neşet Özden, Eğil ilçesinde kamu kurumlarını gezerek halkla bir araya geldi.

Diyarbakır Ak Parti Milletvekili adayları Eğil ziyaretinde

Sabah saatlerinde bir petrol istasyonunda toplanan milletvekili adayları buradan konvoy halinde eğil ilçesine hareket etti. Bal, Çelik, Biten, Parlak ve Özden ile Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, ilk olarak eğil peygamberler kabrini ziyaret ederek dua okudu. Daha sonra peygamberler kabrinin üst tarafına çıkan milletvekili adayları, burada eğil Kalesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Peygamberler kabrini ziyaret eden milletvekili adayları, şehir merkezine hareket etti.

Milletvekili adayları Bal, Çelik, Biten, Parlak ve Özden ile Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ilk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık eğil İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Milletvekili adaylarını kurum müdürü Necip Suat Demirbaş kapıda karşıladı. Ak Parti’li heyet bir süre Demirbaş ile makam odasında görüşerek ilçenin durumu hakkında bilgi aldı.

Ak Parti’li heyetin ikinci durağı ise eğil İlçe Emniyet Amirliği oldu. Milletvekili adayları Bal, Çelik, Biten, Parlak ve Özden ile Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İlçe Emniyet Amirliği’nde polislerle selamlaşarak görevlerinde başarılar diledi.

Ak Parti’li heyetin kurum ziyaretlerindeki son durağı kaymakamlık oldu. eğil İlçe Kaymakamı Sinan Aslan, sonradan heyete katılan Ensarioğlu, Bal, Çelik, Biten, Parlak ve Özden ile Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar’ı makam odasında karşıladı. Ak Parti’li heyet bir müddet Kaymakam Aslan ile görüşerek, ilçenin durumu hakkında bilgi aldı.

VATANDAŞLARDAN Ak Parti’Lİ ADAYLARA TAM DESTEK

Ak Parti'li heyet Kaymakam Aslan’ı ziyaret ettikten sonra, halkla bir araya geldi. İlçeyi gezerek vatandaşlar ve esnafla konuşan Ak Parti’li milletvekili adayları, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde partilerine destek istedi. İlçe halkının Ak Parti’li milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

ziyaret sırasında konuşan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, bugün milletvekili adayları ve Diyarbakır teşkilatı olarak ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi. Akar, "Seçime az bir süre kaldı, biz de tekrar bu ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Daha öncede ilçe ziyaretlerimizi yapmıştık. Bir kez daha buradaki esnafımızla, gençlerle, vatandaşlarımız ile kadınlarla her kesimden halkımızla bir araya gelerek hem Ak Parti’nin seçim beyannamesini ve yapmayı gerçekleştirmeyi arzu ettiğimiz bütün bu reformu anlatıyoruz, diğer taraftan da halkımızın sorunlarını dinleyip taleplerini alıyoruz. Biz tabi ki oy desteğini de talep etmekteyiz. Diyarbakır’ın tümünde ve buralarda bugün şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çok büyük bir teveccüh söz konusu. Hakikatten çok memnun oldum, eğil halkı ile bir araya geldik çok büyük bir enerji aldık. Gençlerle esnafla herkesle bir araya geldik. Gerçekten de büyük bir beklenti var Ak Partiden, büyük bir destek var. Allah’ın izni ile 1 Kasım günü Diyarbakır’da Ak Parti’yi biz çok iyi bir noktaya taşıyacağız, Ak Parti’nin zaferini hep beraber göreceğiz" dedi.

Ak Parti’li heyet eğil ilçesindeki temaslarını bitirdikten sonra Ergani ilçesine hareket etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler