Dündar ve Kılıçdaroğlu kavgasına sol kulvardan CHP'li Tanju Özcan’da katıldı! Özcan, Kılıçdaroğlu’na acımadı

Uğur Dündar ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki mektup savaşına Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Bedeli ne olursa olsun siyasi makosenlerimi giymekten çekinmeyeceği” sözleri üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da katıldı. Özcan Eski Genel Başkanı adeta yaylım ateşine tuttu.

Dündar ve Kılıçdaroğlu kavgasına sol kulvardan CHP'li Tanju Özcan’da katıldı! Özcan, Kılıçdaroğlu’na acımadı

Gazeteci Uğur Dündar’ın eleştirilerine maruz kalan CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dündar’a “Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, SİYASİ ARENADA MAKOSENLERİMİ TEKRAR GİYERİM ve bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadelemi veririm. Tarih kimi affedecek, kimi affetmeyecek?

Bu soruyu da not düşelim zaman göstersin…” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu’nun “Siyasi arenada mokasenlerimi tekrar giyerim” sözleriyle karşılık vermişti.

ANADOLU EMEKLİSİ; EVİNDE OTUR…

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün sosyal medya hesabından Uğur Dündar’a açık mektup yazan ve “siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesabından “Bence sen evine git, ev terliklerini ve hırkanı giy otur oturduğun yerde…” cümleleriyle yanıt verdi.

Anadolu Emeklisi diye seslenen Özcan, “Yeni yönetimi tebrik edeceğine, makosen giymekten bahsediyor. Bence sen evine git, ev terliklerini ve hırkanı giy otur oturduğun yerde…”cümlelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz