Ensarioğlu da aday adayı oldu

İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açırlarken, Milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti.

Ensarioğlu da aday adayı oldu

Millet İttifakı’nın Doğu ve Güneydoğu illerinde “Tek liste mi, her parti kendi listesinde mi seçime girecek” yönündeki koşulları tartışırken, İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, il başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AKŞENER’İN DAVETİ ÜZERİNE

İstifasını ve Milletvekili aday adaylığını sosyal medya hesabından paylaşan Ensarioğlu, şu ifadeleri kullandı;

 “Mücadele ettiğimiz İYİ’lik yoluna; dün birlikte yol yürüdüğümüz ittifak ortağımız üzerinden bize FETÖ’cü, Terörist ve hain yalanlarıyla, iftiralarıyla ve algılarıyla önümüze taş koyanların bugün koşar adımlarla arkamızdan bizi takip edebilmek için yine her dönem olduğu gibi bugün de hızlı dönüşlerini ibretle ve hayretle izlerken; Biz de her zaman olduğu gibi bugün de dosdoğru ve dik duruşumuzdan milim bir sapma göstermeden, Cesur Yürekli liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ‘in daveti ve tensipleriyle İYİ Parti #Diyarbakır Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. Cenab-ı Allah hayırlara vesile kılar inşallah”

İyi Parti’nin kuruluş tarihi itibariyle İl Başkanlığı görevini yürüten Vejdin Ensarioğlu’nun babası ve Parti Genel Başkan Yardımcısı M. Salim Ensarioğlu’nun da, İstanbul’dan aday olarak gösterileceği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz