Ensarioğlu ile Beştaş arasındaki siyasi tartışma, ailevi tartışması oldu

İYİ Partiden istifası sonrası Mecliste bağımsız olarak varlığını sürdüren İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili olan yeğen Galip Ensarioğlu ile DEM Partililerin atışmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dahil oldu.

Ensarioğlu ile Beştaş arasındaki siyasi tartışma, ailevi tartışması oldu

Ensarioğlu ile Beştaş arasındaki tartışmaya o da dahil oldu! İYİ Partiden istifası sonrası Mecliste bağımsız olarak varlığını sürdüren İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili olan yeğen Galip Ensarioğlu ile DEM Partililerin atışmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dahil oldu.

Siyasiler arasındaki tartışmalarda düzey uyarısı yapan amca Ensarioğlu, yeğeni Galip Ensarioğlu’na sahip çıkarken, DEM Partililere ise uyarıda bulundu.

‘HEDEF GÖSTERME NİYETİ TAŞIYAN HERHANGİ BİR SÖYLEMİ KABUL ETMİYORUZ’

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Salim Ensarioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde medya üzerinden, farklı bir siyasi partide siyaset yapan yeğenim Ak Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu ile Dem Parti Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş arasında makul çizgiden giderek uzaklaşan bir tartışma süregelmektedir.

Meclisî tarihimizin başından itibaren bölgemiz insanlarının hassasiyetlerini ön planda tutarak siyaset yapan Ensarioğlu ailesini imâ dahi eden hakaretvari veyahut hedef gösterme niyeti taşıyan herhangi bir söylemi asla kabul etmiyoruz.

‘HAKARETVARİ ANLAM İÇEREBİLECEK HER TÜR SÖYLEME MİSLİYLE CEVAP VERİLECEK’

Söz konusu iki milletvekili arasında vuku bulan her tür tartışma veya karşılıklı eleştiri azami düzeyde siyasi ahlak ve nezaket barındırmalıdır.

Tartışmaya dahil olan veya olmayı düşünen söz konusu partinin milletvekillerini ve Belediye Başkan adaylarını ikaz ediyorum, ailemizi hedef alan yahut hakaretvari anlam içerebilecek her tür söyleme misliyle ve en sert biçimde cevap verilecektir.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz