Ensarioğlu'ndan Söz'e ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı eski Devlet Bakanı M. Salim Ensarioğlu, Söz Yayın grubuna ziyarette bulundu.

Ensarioğlu'ndan Söz'e ziyaret

Siyasetin duayen ismi AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı M. Salim Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Söz Yayın Gurubunu ziyaret etti.

Yenişehir ilçesindeki merkez idare binasında gerçekleşen ziyaretteki görüşmede, Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Altındağ İle Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur hazır bulundu.

DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLUR

Samimi bir havada gecen görüşmede Ensarioğlu seçim çalışmalarının uyumlu bir ortamda geçtiğini ifade ederek, "Uyum içerisinde çalışmalar yürüterek teşkilatın desteği ile kardeşlik içerisinde, 7 Haziran'a doğru gidiyoruz. İlçe gezilerimi tamamladım. Hepsinde sıcak bir karşılama ve samimiyet gördüm. Ancak özellikle kırsal kesimde seçmen üzerinde sadece psikolojik bir baskı olduğunu hissettim. Ama bu seçimin, demokratik teamüller içerisinde geçmesini ümit ediyorum" dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİNE KATKI

11 yıl parlamentoda görev yaptığını ve üç yıl bakanlık görevini yürüttüğünü hatırlatan Ensarioğlu bu dönem içerisinde, Diyarbakır ve ilçelerinde yaptıkları hizmetin bugün saha çalışması esnasında, vatandaştan ciddi manada geri dönüşler aldığını belirterek, "Ne demişler, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye. Biz de geçmişte yaptıklarımızı, yapacaklarımızın teminatı olarak ifade ediyor ve hedef koyuyoruz" diye konuştu.

Ensarioğlu, siyasete dönüşündeki ana gayenin de Çözüm sürecine katkı sunmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler