Erdoğan Malatya’da muhalefete resti çekti; “Ne zübük siyasetçilere ne de siyasi şantajcılara milletimizin itibarı yoktur”

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son durağı Malatya oldu. Malatya’da vatandaşa seslenen Cumhurbaşkanının gündeminde muhalefet vardı ve AK Partinin geçmiş dönemdeki görevlilerini hedef alanlara karşı mesajları netti.

Erdoğan Malatya’da muhalefete resti çekti; “Ne zübük siyasetçilere ne de siyasi şantajcılara milletimizin itibarı yoktur”

Cumhurbaşkanı Malatya’dan muhalefete “Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara, ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğini biliyorum.” Sözleriyle seslendi.

Seçim yarışında sona doğru ilerlerken çalışmalarını Malatya’da sürdüren Cumhurbaşkanı, “Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı.” dedi.

Konuşmasının devamında kararlılık vurgusunu devam ettirerek, bize kaybettirmek çalışıp, gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz. Bunun adı siyasi şantajcılıktır” şeklinde konuştu.

Depremzede vatandaşların refahı için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan cumhurbaşkanı ay sonuna kadar 75 bin konutun teslim edileceğini vurguladı. Yılsonuna kadar ise bu sayıyı 200 bine tamamlama hedefinde olduklarını belirtti.

“Malatya Cumhurbaşkanlığı seçiminde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.” Diyen, “Cumhurbaşkanı 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de Malatya’da Cumhur İttifakı’nı rekor bir oya taşıyacağınıza inanıyorum. Malatya bugüne kadar bizi hiçbir mücadelemizde yalnız bırakmadı. Bu defa da Türkiye Yüzyılı’nın inşasında Malatya’yla birlikte yol yürümekten şeref duyuyoruz.” Dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz