Erdoğan: Sandıklar Biden’a da bir cevap verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de "Biden, 'Erdoğan'ı düşürmemiz lazım' diye talimatı verdi. Yarın, sandıklar demek ki Biden'a da bir cevap verecek" dedi. Daha sonra Sancaktepe'de konuşan Erdoğan, "Yarın yepyeni bir destan yazacağımıza inanıyorum. Yarınki seçim aynı zamanda 2024'ün de müjdecisi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Sandıklar Biden’a da bir cevap verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'nda vatandaşlara sesleniyor. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle: "Son mahalli seçimlerde 'Her şey güzel olacak' diyenler İstanbul'u tamamen unuttu, o eski kötü günlerine geri döndürdüler. Yarını halledelim, önümüzdeki yıl büyükşehiri yeniden almamız lazım. 'Seçimi biz kazanalım da ülke batsın' havasındalar. Her gün akıldışı bir yöntemle karşımıza çıkıyorlar.

Ne diyor bay bay Kemal, Londra tefecilerinden 300 milyar dolar getirecekmiş. Türkiye Yüzyılı ülkemizi çıkaracağımız yerin adıdır.

"2024'ÜN MÜJDECİSİ OLACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye'nin ardından Sancaktepe'de vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Bay bay Kemal Diyarbakır annelerini kaç kere ziyaret ettin? Bay bay Kemal'in yanında Kandil var, Kandil'in parlamentodaki uzantıları var. Sen bunların hesabını Allah'a nasıl vereceksin? Yanında da malum tipler var. Onlar da utanmadan yuvarlak masanın etrafında dönüp dolaşıyorlar.

Ne diyoruz, aile diyoruz. CHP LGBT, İYİ Parti LGBT, HDP ne diyor LGBT. LGBT, Cumhur İttifakı'nın semtine yaklaşır mı? Bu zillet LGBT'ci.

Üç kıtanın kalbi noktasında bir ülkeyiz. Enerji güzergahının geçişindeyiz. Haçlı Seferleri'nden Çanakkale harbine kadar bu niyet vardı. Bu vatanı bize yar etmemek için her şeyi yaptılar. Bizi vatansız, yurtsuz bırakmak istediler. Çanakkale'de kınalı kuzuları toprağa verme pahasına dur dedik, İstiklal Harbimizde millet olarak esareti kabul etmeyeceğimizi haykırdık. 15 Temmuz gecesi vatanımızı işgal etmeye yeltendiler. Milletimizle sırt sırta vererek buna da müsaade etmedik.

TERÖRLE MÜCADELE

Bölücü terör örgütüne karşı 40 yıldır yürüttüğümüz mücadeleyi bu tarihi hesaplaşmanın parçası olarak görüyoruz. Yıllarca bizi terörle oyaladılar; enerjimizi, kaynaklarımızı heba ettiler. Türk'ü ve Kürt'ü birbirine düşürerek ebedi kardeşliğimizi bozmak istediler. Terör bataklığını kurutmak için ciddi çabalar harcadık. Sınırlarımız içindeki terörist varlığını tükenme noktasına getirdik. Cudi'de, Gabar'da, Kandil'de gömdük. Bay bay Kemal'in dirsek dirseğe bu yapıyla yürümekten bahsediyor. Bunları yarın sandıklara gömüyor muyuz?

Selo ne diyor? Bu Selo kim? Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bu hain değil mi? Teröristin başı. Şimdi utanmadan, sıkılmadan mesajlar gönderiyor. Kürt, Türk, Alevi, Sünni demeden 10 binlerce anaya evlat acısı yaşatan bu canilerin kökünü kazıyacağız. Ülkemizi böldürtmeyeceğiz.

Bay bay Kemal suskun, ittifak ortakları suskun. Yarın seçim olacak, yarın millet oy verecek. Ama hiç kimse bay bay Kemal ile bölücü örgütün siyasi uzantıları arasında hangi anlaşmalar yapıldığını bilmiyor. Gerçeklerin ortaya çıkacağına inanıyoruz.

Bay bay Kemal 17/25 Aralık'taki rolünü 10 yıl sonra itiraf etti. Bu seçim öncesinde yaptığı gizli pazarlıklar da ortaya çıkacak. Muharrem İnce'ye atılan iftiraların, haysiyet cellatları ortaya çıkacaktır. Rusya ile ilişkilerimizi bozma ihalesini kim verdiği, Alevi-Kürt videolarının ne için çekildiği, Pensilvanya'da kimlerle hamburger yenildiği milletin önüne serilecektir.

Biz her zaman sandığa giden yolu aziz milletimizin iradesinde aradık. Türkiye'yi büyütmenin, güçlendirmenin gayretinde olduk. Kumpaslara, darbecilerin ölüm kusan silahlarına göğsümüzü siper ettik. Milletin sandıkta emanet ettiği iradesini yere düşürmedik. Türkiye'yi her alanda başarıdan başarıya koşturduk.

AİLE KANUNU VE KADINA YÖNELİK ŞİDDET

Türkiye Yüzyılı'nı inşa edene kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. Seçim beyannamemizde yazdık. Bu dönemde özellikle aile kurumunun LGBT gibi sapkın akımlar karşısında korunmasına büyük önem veriyoruz. Seçim sonrası yeniden aileyle ilgili kurumu güçlendirmenin adımını atacağız.

Kadına şiddet konusunda da kesinlikle tavrımız nettir. Kadına şiddeti kabul etmemiz mümkün değil. Kadına şiddetle mücadeleyi gerek yargı yoluyla gerekse tüm İçişleri Bakanlığı'yla mücadelemizi sürdüreceğiz. Birilerinden izin almaya mecbur değiliz.

Yarın yepyeni bir destan yazacağımıza inanıyorum. Yarınki seçim aynı zamanda 2024'ün de müjdecisi olacaktır.

"SANDIKLAR BIDEN'A CEVAP VERECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız. Biz böyle bir oldukça koalisyon masasını da tefeci masasını da ezer geçeriz.

Ümraniye tulum çıkarmalı. Benim inandığım, tanıdığım, bildiğim Ümraniye sandıkları patlatır. Biz 21 yılda ülkemize asırlık hizmetler kazandırdık. Peki bu bay bay Kemal'in eseri var mı? İstanbul'a belediye başkanı getirdi, adamın belediyede durduğu yok. Şimdi de Van'dan çıkıyor. İstanbul'u sel alıyor, o kayakta, kızakta, Bodrum'da. Sen belediye başkanı mısın, turist misin?

Bu kardeşinizi İstanbul'a belediye başkanı seçtiğinizde susuzluğu giderdik, çöp dağlarını kaldırdık. Çamurdan İstanbul'u temizledik. 50 bin hanede doğalgaz vardı bunu 1 milyon 250 bine çıkardık. Rahmetli Kadir Topbaş kardeşimiz de bu süreci devam ettirdi. Haliç kokudan geçilmiyordu.

Ömerli'den karşı yakaya suyu biz geçirdik. Haliç'in temizliğinde Boğaz'ın suyunu biz tünellerle Haliç'e akıttık. Bizden önce tek parti faşizminden İstanbul, Türkiye çok çekmişti.

"AYASOFYA'YI İHYA ETTİK"

Milletimiz eser istiyor. Ayasofya'yı inşa ve ihya ettik. Meral Hanım 'Yapamazsın' diyordu. Yaptık mı? Bütün Batı çıldırdı ama biz görevimizi yaptık. Milletimiz hizmet istiyordu; ona vesayetle, darbeyle cevap veriyorlardı. Milletimiz yatırım istiyordu; ona elindekini alarak cevap veriyorlardı. AK Parti'nin en büyük başarısı bu zihniyetin iktidarını yıkmasıdır.

Ülkemize eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, sanayiden tarıma her alanda çağ atlattık. Milletimiz bu gayretimizi gördüğünde her tuzakta bizim yanımızda yer aldı. Bugün de karşımıza çıkan koalisyon masası yalan ve istismar peşinde koşarken biz Türkiye Yüzyılı, eser, hizmet diyoruz. Ülkenin istiklalini emperyalistlere, kaynaklarını tefecilere, güvenliğini teröristlere, meydanları muhterise bırakarak kendilerine iktidar yolu açmaya çalışıyor. Bu bay bay Kemal talimatı Kandil'den, teröristlerden alıyor. Biz Rabbim'den ve milletimizden alıyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz