Erzurum'da STK'lar AK Parti adayları için oy kullanıyor

Erzurum'da Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'den 6 milletvekili adayını belirlemek için oy kullandı.

Erzurum'da STK'lar AK Parti adayları için oy kullanıyor
Aday olmak için yarışan 105 aday adayının yakınları temayül yoklamasının yapıldığı Kültür Merkezi'nin önünde oy kullanmaya gelenleri etkilemek için birbiri ile yarıştı.
Merkez Palandöken ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde oy verme işlemi bugün saat 09.00'da başladı. Saat 17.00'da sona erecek temayül yoklaması için milletvekili aday adayları STK başkan ve yönetim kurulu üyelerini etkilemek için seferber oldu. Afişlerle süslenmiş otomobiller ile Kültür Merkezi önündeki yer tutan aday adaylarının yakınları, bir koridor oluşturdu. Oy kullanmaya gelenlere yakınları, aday adaylarının broşürlerini vermek için olağanüstü çaba harcadılar.
Erzurum'daki 948 derneği basın yolu ile davet ettiklerini söyleyen Ak Parti Erzurum İl Teşkilat Başkanı Murat Atar, 6 milletvekilliği için 105 aday adayının başvuruda bulunduğunu anımsattı. Atar, "AK Parti milletvekili aday listesini belirlemede sivil toplum kurulu başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin görüşleri alınıyor. 7 Haziran seçimlerinde yapılacak olan 25'inci dönem milletvekilliği genel seçimlerinde tabanın sesine kulak verilecek. Oy vermeye gelen en fazla 6 isim yazacak. 1500'e yakın oyun kullanılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz