Gözler İYİ Parti'nin yapacağı toplantıya çevrildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yerel seçimler öncesinde İYİ Parti'ye ittifak çağrısında bulunması Ankara'da büyük ses getirdi. İYİ Parti'den bazı isimlerin olumsuz yanıtlar vermesine rağmen gözler partinin pazartesi günü yapacağı başkanlık divanı toplantısına çevrildi.

Gözler İYİ Parti'nin yapacağı toplantıya çevrildi

Parti yöneticilerinin bir araya geleceği toplantıda Bahçeli'nin çağrısının da masaya yatırılacağı ve Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu'nun da konuya ilişkin bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin İyi Parti'ye ittifak çağrısını yayımladı. Mesajda, "Sayın Genel Başkanımız İyi Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar. Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" ifadeleri yer aldı.

Bahçeli'nin çağrısına İyi Parti'nin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olurken, gözler pazartesi günü yapılacak başkanlık divanı toplantısına çevrildi. Konunun bu zirvede masaya yatırılacağı ve toplantı sonrasında İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu'nun çağrıya ilişkin bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz