Görüş Bildir

İçişleri Bakanı Şahin Mardin'de

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Türkiye'de Ramazan çok güzel, dünyada da güzel idrak ediliyor'' dedi.

İçişleri Bakanı Şahin Mardin'de

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile Mardin'e gelen Bakan Şahin, Mardin Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Turhan Ayvaz ile görüştü.

Bakan Şahin burada yaptığı açıklamada, Mardin'e incelemelerde bulunmak ve Mardinlileri görmek için geldiğini söyledi.

ŞEHİN MARDİN’DE

Kentte kaldıkları süre içerisinde hükümet tarafından gerçekleştirilen hizmetleri ve faaliyetleri değerlendireceklerini ifade eden Şahin, ''Ayrıca amacımız yerel yönetimlerin çalışmalarını da yerinde görmek. Ramazan ayının son günlerindeyiz. Türkiye'de Ramazan çok güzel, dünyada da güzel idrak ediliyor. Ancak biliyoruz ki; tarih ve kültür şehri olan çok medeni insanların yaşadığı Mardin'de Ramazan çok daha farklı, çok daha güzel yaşanıyor. Ümit ediyorum bizim için ve Mardin için iyi ve hayırlı neticelere vesile olan bir ziyaret gerçekleştirmiş oluruz. Mardin'i seviyoruz. Herkesin Ramazan ayını ve çok yakında idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nı kutluyorum'' diye konuştu.

GÖRÜŞME YAPTI

Ziyaretin sonunda Vali Ayvaz, Bakan Şahin'e üzerinde Mardin fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti. Ziyarette, AK Parti Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağ ve Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu da hazır bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi