İşte bayramlık krediler

Bankalar, Ramazan Bayramı’na özel düşük faizli kredilerle tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Kimi banka bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0,49’a kadar düşürürken, kimisi 60 aya varan vade imkanı sunuyor.

İşte bayramlık krediler

Bankalar bayramlık kredilerde faizi düşürdü. Bankaların hemen hemen hepsi bayrama özel kredilerle yoğun bir şekilde müşteri kapma yarışına girmiş durumdalar. Devam eden ihtiyaç kredisi kampanyalarının yanı sıra, Ramazan Bayramı’na özel cazip kredi seçenekleri sunan bankalar, düşük faizli krediler ile bayram öncesi kredi hacimlerini genişletmeyi hedefliyor.

BANKALARIN KREDİLERİ

Pek çok sektörde çalışanlar için durgun ve harcamanın bol olduğu bu yaz dönemi için ve bayram ihtiyaçları, bayram alışverişi için acil nakit ihtiyacında olanlara, Türkiye’nin önde gelen bankalarından çok uygun ihtiyaç kredisi avantajları geldi. Halkbank, ING Bank, Garanti Bankası, YKB, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Anadolu Bank, Şekerbank, İş Bankası, Türkiye Finans ve HSBC gibi Türkiye'nin önde gelen bankaları müşterilerine özel bayramlık kredi sunuyor. Kimi banka bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0,49’a kadar düşürürken, kimisi 60 aya varan vade imkanı sunuyor. Bayram kredilerinin bir çoğunda dosya masrafı da alınmıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz