Görüş Bildir

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Ensarioğlu yeniden seçildi

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Ensarioğlu yeniden seçildi.

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Ensarioğlu yeniden seçildi

DİYARBAKIR - İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Vejdin Ensarioğlu yeniden getirildi.

Yenişehir ilçesindeki bir tesiste düzenlenen ve yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde alınan tedbirlerle yapılan seçim sonucunda Ensarioğlu güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

ENSARİOĞLU YENİDEN BAŞKAN

Ensarioğlu yaptığı açıklamada, pandemi dolayısıyla kongreye genel merkezden katılım olmadığını ifade ederek, "Maalesef pandemi kuralları çerçevesinde istediğimiz ve hayal ettiğimiz gibi yapamadık. Önceliğimiz halkımızın ve sizlerin sağlığı olduğu için, kongremizi bu açık alanda az sayıda katılımla yapmak durumunda kaldık." dedi.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ HEDEF

Ensarioğlu, parti olarak temel hedeflerinin hukukun üstünlüğüne ön planda tutan, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiya sahip, milleti ile barışık bir Türkiye'yi oluşturmak olduğunu söyledi. Ensarioğlu,"Bizim iktidarımızda adalet olacak. Güçlünün değil, haklının hukuku korunacak. Her şey şeffaf olacak. Medya tarafsız olacak. Bizim iktidarımız da kimseye iftira atılmasına ve hakaret edilmesine müsaade edilmeyecek. İşçi ve Memur, emeklilerimiz rahat nefes alacak. Çiftçimiz ve esnafımız kazanacak" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi