İYİ Partili Çömez: AK Parti ile birlikte olma ihtimali yok

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez seçimlerde AK Parti ile ittifak ihtimalini değerlendirdi: İYİ Parti'nin AKP ile hiçbir şekilde birlikte olma ihtimali, olasılığı ve şansı yoktur.

İYİ Partili Çömez: AK Parti ile birlikte olma ihtimali yok

Yerel seçimlere 'özü başına' girme kararı alan ve muhalefet cephesindeki ortaklıklarına son veren İYİ Parti iktidara da kapıyı kapatmış görünüyor. 

İYİ Parti'nin AK Parti ile ittifak ihtimalini değerlendiren İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez Halk TV'de katıldığı yayında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Net ve samimi olarak bir mesaj vermek istiyorum. Türkiye'nin şuanda yaşadığı felaketin tek sorumlusu AKP'dir, Erdoğan'dır ve Erdoğan rejimidir. 140 milyar dolar borcu alıp 480 milyar dolar borç haline getirmiştir. Elde ne var ne yoksa satmıştır. Gelecek garantili projelerle bu ülkenin istikbalini ipotek haline almıştır. Yargıyı çökertmiştir, Emniyet kurumlarını çökertmiştir. Mafya bu ülkeye hakim olmuştur, uyuşturucu bu ülkede kol gezer hale gelmiştir. Kaçaklar ve iltica edenler bu ülkenin başına bela olmuştur. Bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir. İYİ Parti'nin AKP ile hiçbir şekilde birlikte olma ihtimali, olasılığı ve şansı yoktur!"

Kaynak: Diyarbakır Söz