Karamollaoğlu: Hodri meydan! Biz de notlarımızı aldık

SAADET lideri Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı’ndan gelen “Not ediyoruz” açıklamalarıyla ilgili “Hodri meydan! Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık, defterimizi tutuyoruz” dedi.

Karamollaoğlu: Hodri meydan! Biz de notlarımızı aldık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Yapılacak yeni inşaatlar için zemin etütleri, mikro-bölgeleme çalışmaları titizlikle yapıldı mı ki; yüz binlerce konut için daha şimdiden ihaleler konuşulmaya başlandı? Hatta temeller atılıyor. Aynı yanlış anlayışla, aynı çarpık zihniyetle atılacak her bir yanlış adım önümüzdeki günlerde çok daha büyük problemlere neden olacaktır" dedi.

Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı’ndan gelen “Not ediyoruz” açıklamalarıyla ilgili “Uzmanların dile getirdiklerini not almayanlar, yapılacak hazırlıkların defterini tutmayanlar; elbette ancak bunları not alır. Hodri meydan! Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık, defterimizi tutuyoruz” diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında; Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından yapılan çalışmaları değerlendirdi.  

Kaynak: Diyarbakır Söz