Karamollaoğlu yeniden seçildi

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi, “Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi’nin üçüncü kez genel başkanı oldu.

Karamollaoğlu yeniden seçildi

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tek aday olduğu kongrede bin 200 kayıtlı delege partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak olan yeni parti yönetimini belirleyecek. Saadet Partisi Genel Başkanı’nın yanı sıra kongrede, 75 üyeli Genel İdare Kurulu (GİK) ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelikleri için de seçim yapılacak.

“YERYÜZÜ AŞKIN YÜZÜ OLUNCAYA DEK”

Karamollaoğlu’nun kongrede yaptığı konuşmada şair Adnan Yücel’in “Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek” şiirinden okuduğu şu dizeler dikkat çekmişti:

“Bir inancın yüceliğinde buldum seni. Bir kavganın güzelliğinde sevdim. Bin kez budadılar körpe dallarımızı. Bin kez kırdılar. Yine çiçekteyiz işte yine meyvedeyiz. Bin kez korkuya boğdular zamanı. Bin kez ölümlediler. Yine doğumdayız işte, yine sevinçteyiz. Bitmedi daha sürüyor o kavga. Ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!”

Kaynak: Diyarbakır Söz