Kılıçdaroğlu: Bizi en çok üzen Diyarbakır olayıydı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da vatandaşlık görevini yaptı. Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seçimlerin iyi bir ortamda sürdüğünü vurgulayan CHP lideri Kılıçdaroğlu; “Bizi en çok üzen Diyarbakır’daki olaydı” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Bizi en çok üzen Diyarbakır olayıydı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Çukurambar Arjantin İlköğretim Okulu'nda 4134 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının karşısına geçti. Kılıçdaroğlu eşitsiz koşullarda bir seçim gerçekleştirildiğini belirterek;

"Her şeye rağmen güzeldi. Tüm yurttaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Onlar demokrasinin bekçisi. Umarım bu seçimler refahın hakça tabana yayılması için bir vesile olur. Birinci sınıf demokrasiyi bu ülkeye getirmek için oyumuzu kullanıyoruz.  Eşitsiz koşullarda bir seçim oldu. Bunu da zaten tüm Türkiye, dünya biliyor. Biz sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımızı süredüreceğiz Seçim herkese hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Şu ana kadar seçimlerin iyi bir ortamda devam ettiğini biliyorum. Bizi en çok üzen Diyarbakır'daki olaydı. Seçim genelinde sağduyu egemen oldu. Zaten benim en büyük güvencem halkın sağduyusudur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz