Görüş Bildir

'Kılıçdaroğlu ile Başbakan'ın görüşmesinden ümidim yok'

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinden ümitli olmadığını söyledi.

'Kılıçdaroğlu ile Başbakan'ın görüşmesinden ümidim yok'

Kamalak, Keçiören Güçsüzler Yurdu Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen ilçe teşkilatının divan toplantısında yaptığı konuşmada, milli görüşçünün, hakkı hakim kılmak isteyen kişi, milli görüşün de milletin tarihi, kültürü ve ruhu olduğunu kaydetti.

Terör konusuna da değinen Kamalak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya geleceğini anımsattı.

Kamalak, iki liderin görüşmesinin önemli bir adım olduğunu ifade ederek, ''(Peki sonuçtan ümitli misiniz) diye sorulacak olursa, ne yazık ki hayır... Çünkü terörü doğuran bizzat Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Yani terörün anası Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Terörün CHP anası, AK Parti ise lalasıdır'' diye konuştu.

Mustafa Kamalak, ''Bir araya gelecekler, inşallah ben yanılır, mahcup olurum. En samimi temennim de burada yanılmış olmak, mahcup olmak ama ne yazık ki öyle olmayacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Milli görüşçüler olarak ilk hedeflerinin Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirmek, ikinci hedeflerinin lider, onurlu, şahsiyetli, Batı karşısında eğilmeyen bir Türkiye'ye ulaşmak olduğunu vurgulayan Kamalak, ''Üçüncü hedefimiz ise İslam birliğini tesis etmektir'' diye konuştu.

Kamalak, dördüncü ve nihai amaçlarının ise bütün insanların, insan haysiyetine yaraşır, insan onuruna uygun, adalet üzerine kurulu bir dünyada yaşamalarını temin etmek olduğunu kaydetti.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi